Lifestyle

Hoe slaan wij onze droomvent aan de haak?

Heerlijk op date met die super leuke jongen van school. Helemaal trots zit je met hem aan een tafeltje, vrolijk te kletsen. Totdat je ineens beseft dat hij het afgelopen uur nog niks gezegd heeft, oeps! Vol schaamte ga je naar de WC, wat betekent dat nou? Vindt hij me wel leuk?

Jongens kunnen af en toe een beetje lastig zijn met wat ze bedoelen. Zo is: ‘Ik bel je nog wel’ een manier om weg te kunnen lopen. Maar wat moet je nou weten over jongens? Hoe moet je jezelf gedragen op de eerste date en vindt hij je wel leuk? Wij hebben antwoord op al je vragen!

wat jongens willen

Wat jongens bedoelen
Je hebt het vast wel eens meegemaakt, een jongen zegt iets en blijkbaar bedoelt hij heel wat anders. Maar je zei toch dat je zou bellen? Hier zijn de belangrijkste zinnetjes die toch net wat anders worden bedoeld:

Alles goed? – Hij wil niet te veel moeite doen om te vragen hoe het gaat, dus het antwoord maakt hem ook niet zoveel uit. Hij wil interesse tonen.

Geen probleem – Dat betekent dat er wel degelijk een probleem is en hij is waarschijnlijk boos.

Zullen we iets gaan doen ofzo? – Hij vraagt heel cool of je iets wil gaan doen, let dus niet op de ofzo. Hij vindt je echt wel leuk, maar durft het niet te laten zien!

wat jongens willen

Wat heb ik nou altijd al willen weten over jongens?
Er zijn een aantal dingen die jij altijd al hebt willen weten van jongens, waarom hij jou bijvoorbeeld trakteert en of hij liever versierd wordt of juist niet. Hier zijn een aantal leuke weetjes:

– Hij trakteert je tijdens de eerste date niet om je te verwennen, maar zodat hij zich belangrijk voelt. Thanks honey
– Als je een jongen zijn pet, broek of shirt ziet goed doen, maakt hij zich klaar voor een versierpoging.
– Mannen vinden vrouwen leuker in de winter en herfst, dan in de zomer en lente. En wij maar leuke shorts kopen!
– 95% van de mannen flirt graag. Echt? Dat hadden we helemaal nog niet gemerkt…

wat jongens willen

25% van de mannen wordt liever zelf versierd. Dus dames, laat ze maar op jou afkomen!
– Vrouwen praten 10 keer meer per dag. Dus je hoeft niet bang te zijn als ze wat stiller zijn op jullie eerste date.
– De man vindt het leuk als je het niet altijd met hem eens bent.
– Ze snappen het niet waarom wij zo ontzettend vaak naar de WC gaan. Wat doen we daar?

wat mannen willen

– Ze laten je vaak door hun vrienden keuren voordat hij je mee uit vraagt. Kom op heren, maak eens je eigen keus!
– Ze willen een relatie zodat ze je kunnen bezitten en ze worden stiekem ook heel jaloers als een andere jongen naar je kijkt. Schattig! Op een beetje een creepy manier.
– Hij is als de dood dat hij ooit betrokken wordt bij jouw make-up feestjes.

wat jongens willen

Wat moet je doen tijdens je eerste date?
Er is een aantal dingen dat jongens helemaal niet leuk vinden op een eerste date. Dus als je hem niet gillend wil weg zien rennen, lees dan snel even verder…

– Vraag vooral niet of hij je tas draagt, ook al is je tas zo zwaar. Laat je beautycase, pakje tampons, twee zonnebrillen en extra borstel maar gewoon thuis!

– Ga niet klagen. Jongens hebben een hekel aan gezeur, ook al zie jij het als je hart luchten. Jongens willen niet weten dat je haar in je nek plakt, dat je het warm hebt, dat je het koud hebt als je je vestje uitdoet, dat je jouw haren niet in een staart wil doen omdat dat niet mooi staat, etc.

– Speel ook vooral niet met je haar! Jongens zien dat als onzekerheid. Dat je heel nerveus bent of juist heel verlegen. En wij maar denken dat we aan het flirten zijn!

wat mannen willen

Vindt hij me wel leuk?
Je bent nu al voor de derde keer op date geweest met je crush, maar toch twijfel je. Vindt hij je wel leuk? Met deze simpele tips kun je merken of hij je leuk vindt.

– Als een jongen in de buurt komt van iemand die hij leuk vindt, gaat hij sneller lopen. Dus mocht je hijgend en puffend achter hem aanlopen, is dat een goed teken.

– Als je jezelf afvraagt of hij je wel leuk vindt, wacht dan even met bellen of sms’en. Als hij je echt leuk vindt, belt of sms’t hij binnen drie dagen.

– Als hij je leuk vindt, kun je dat zien aan zijn gezicht. Zijn ogen zullen dan iets verder geopend zijn dan normaal. Ook gaat zijn mond dan open en zijn kaak naar beneden. Dus als hij je aangaapt vindt hij je niet saai, maar leuk! Blijkbaar.

wat mannen willen

Wat mannen willen horen?
Waar worden mannen nou echt gelukkig van? En is er een aantal dingen dat je kunt zeggen waar je goed mee scoort? Mannen horen jou graag deze dingen zeggen:
– Je bent zooo mooi!
– Hahaha, wat ben je toch grappig!
– Jeetje, wat kan jij goed zoenen.
– Oh echt? Wat ben je slim!

Tricky tricky
Mannen willen graag testen of jij hem wel leuk vindt. Ze vertellen dan een heel flauwe grap, die eigenlijk totaal niet grappig is, en als jij erom lacht weet hij dat jij hem leuk vindt. En dat terwijl wij getraind zijn om om ieder grapje te lachen, ook al zijn ze zo flauw 😉

wat jongens willen

Hebben jullie nog leuke tips over jongens?

Bron: plazilla & womenonline

Door: Jitske

Must reads 👀