Lifestyle

The start of something new #17

Een tijdje geleden vroegen wij jullie om je leukste, grappigste en meest romantische love story. Want wat smullen wij van verhalen over de liefde. Daarom kunnen we ook zo heerlijk wegdromen bij romantische komedies. Dit zijn real stories, van jouw mede-Girlscene-lezeressen!

Marit: “Het begon op een volleybaltoernooi waar ik speler was en hij (de jongen in kwestie) begeleider was voor een andere club. Mijn club had zijn club uitgenodigd om gezellig bij ons te zitten omdat het zo gezellig was! Tot hij binnenkwam, ik dacht meteen: 'Wow!' Het klikte meteen… Tijdens het feesten zat hij te flirten. We dansten, zoenden en het leek alsof ik hem al een hele tijd kende. Toen het toernooi was afgelopen gaf ik hem mijn nummer. Sindsdien hebben we iets. Ik ben dolblij met mijn vriendje en we vullen elkaar perfect aan.”

the start of

Lotte: “Toen het bijna zomervakantie was, kon ik geen jongen meer zien. Ik wou me er niet meer op focussen en lekker single blijven, alleen ging dit helemaal anders. Ik ontmoette een jongen, op het eerste gezicht gewoon een vriend. Ik dacht dat hij al geïnteresseerd was in een ander meisje. Toch bleef hij me plagen en super lief doen. Hij vond dat meisje toch niet leuk, maar mij! Uiteindelijk hebben we wat gekregen en we zijn nu al bijna een jaartje gelukkig samen. Ook al woont hij 350 kilometer verderop, deze zomer vieren we het lekker samen op de plek waar we elkaar hebben ontmoet.”

the start of

Vera: “In de tweede klas deed ik mee aan theater op school. Daar leerde ik mijn huidige vriendje kennen. We moesten samen een scene spelen waarbij ik een kamerjuffrouw was en hij een dikke man die geobsedeerd was door eten. In die scene moest ik doen alsof ik ervan was overtuigd dat ik door hem werd versierd. Maar hij maakte allemaal complimentjes over het eten. Een jaar later, tijdens een slaapfeestje met vrienden, probeerde hij me te versieren en dit keer echt! We zijn toen tegen elkaar aan in slaap gevallen. Ik heb hem de volgende dag onder dwang van mijn vriendinnen opgebeld en opgebiecht dat ik hem leuk vond. Nu zijn we al 15 maanden samen!”

the start of

Soraya: “Toen ik in de tweede klas zat van de middelbare school, kwam Jerry ook op mijn school terecht. Meteen had ik een oogje op hem. Via iemand anders vroeg hij mijn MSN-adres. Na heel wat maanden chatten en bijna geen ''hoi'' durven zeggen in de schoolgangen kregen we verkering. Helaas was dat van korte duur. Ik was er kapot van. Twee jaar lang bleef ik aan hem denken. Hij had ondertussen al een andere vriendin toen ik een vakantievriendje kreeg. Hij werd jaloers en wilde me terug. Ik maakte het uit en we zijn ondertussen al 4,5 jaar samen en hebben ons eerste huisje gekocht!”

the start of

the start of

Heb jij een lover? Of ben je happy single?

Was het begin van jouw relatie ook speciaal en wil jij in the start of something new? Klik dan hier om te kijken hoe je jouw verhaal kan insturen!

Bron beeld: weheartit

Door Jitske