Lifestyle

The start of something new #18

Een tijdje geleden vroegen wij jullie om je leukste, grappigste en meest romantische love story. Want wat smullen wij van verhalen over de liefde. Daarom kunnen we ook zo heerlijk wegdromen bij romantische komedies. Dit zijn real stories, van jouw mede-Girlscene-lezeressen!

The start of something new

Moon: “Dankzij een vriendin ontmoette ik een hele leuke jongen met Koninginnennacht. We hebben lang staan praten, maar het werd laat en we moesten er een eind aan breien. Hij zei met haast dat ik zijn telefoonnummer aan de zus van mijn vriendin kon vragen, maar zij zat een paar maanden in Australië! Ik voelde me afgewezen, maar een week daarna bleek dat hij toevallig bij een andere vriendin van mij werkte als tuinontwerper. Die vriendin vroeg of ik bij haar langskwam en ja hoor daar stond hij! Nu zijn we al meer dan een jaar samen en wat bleek: hij hoefde die dag helemaal niet echt te werken!”

The start of something new

Liana: “Ik was met Halloween in Londen en we gingen met een paar vrienden stappen (leuke pakjes aan natuurlijk!). Mijn vriendin had ook nog een paar andere vrienden meegenomen en daar zat toen iemand tussen die ik wel zag zitten. Er was alleen een probleempje, hij woont in Stockholm! Ik zag het toen al niet meer zitten, maar hij gaf het niet op en na die avond bleef hij me sms’en en bellen. Nu 1,5 jaar later zijn we verloofd en ben ik al bezig met pakken om te verhuizen!”

The start of something new

Elise: “Heel wat jaren heb ik Habbo gespeeld en ben hier met veel leuke mensen in contact gekomen. Zo kwam ik drie jaar geleden in contact met een jongen. Het klikte gelijk tussen ons. We hebben een zomer lang heel wat af gepraat op internet. Na de zomer is het contact verwaterd, maar ondanks dat dacht ik nog geregeld aan hem. Ergens miste ik ons leuke contact wel. Twee jaar hebben we elkaar nauwelijks gesproken. Tot ik op zijn verjaardag vorig jaar op een subtiele manier zijn nummer wist te scoren.

Sindsdien is het contact in sneltrein weer op gang gekomen. Wekenlang is er geen dag voorbij gegaan dat we elkaar niet spraken. Het voelde zo goed dat we besloten iets af te spreken. Daar liepen we dan, bloednerveus over het station op zoek naar elkaar. Gelukkig was het vanaf het begin onwijs leuk en die dag sloeg de vonk over. We zijn inmiddels ruim 8 maanden samen en ben ik nog steeds stapelgek op hem!”

The start of something new

Sharon: “In de herfstvakantie vorig jaar ben ik met een oud klasgenootje twee dagen naar Maastricht geweest. Gewoon even twee dagen weg uit de noordelijkste provincie van Nederland, Groningen. In het zuiden hebben we natuurlijk genoten van een heerlijk stapavondje. Op die avond kwam ik een jongen tegen uit Brabant. Super gezellige avond heb ik gehad. De volgende ochtend had ik een bericht op Facebook. Sindsdien is de liefde opgebloeid en zijn we inmiddels alweer zeven maanden bij elkaar. Het is vier uur reizen met de trein, maar onze liefde kan niet meer stuk. Binnenkort ga ik verhuizen naar Nijmegen, dus dan kunnen we eindelijk niet meer spreken van een lange-afstandsrelatie.”

Heb jij een lover? Of ben je happy single?

Was het begin van jouw relatie ook speciaal en wil jij in the start of something new? Klik dan hier om te kijken hoe je jouw verhaal kan insturen!

Bron beeld: weheartit

Door Eline