Lifestyle

Event kalender: september

Het is bijna september, school is weer begonnen en de zomerse dagen zijn grotendeels al voorbij. Dat betekent niet dat er niks leuks meer te doen is, integendeel! De maand september staat vol leuke uitjes en festivals zodat jij samen met je vriendinnen nog even lekker kunt genieten in de weekenden. Zo kun jij weer vol goede moed de maandag kan beginnen.

uitjes in september

Breda Barst, 15 & 16 September
Breda Barst is een eigenwijs en jong popfestival. Het vindt plaats in een park in hartje Breda. Het stadspark ligt dichtbij het station, dus het valt erg goed te bereiken. Extra leuk: de toegang is gratis!

uitjes in september

Tina-dag XL, 22 & 23 september
Het grootste, gezelligste en meest roze meidenfeest van Nederland vindt dit jaar plaats in Duinrell. Een heel weekend fijne shoptentjes, attracties en artiesten zoals Yes-R. Kaartjes kosten € 19,50 als je ze bestelt op internet en je krijgt er een keycord met kortings- en cadeaubonnen bij!

uitjes in september

Hilversum Media Festival, 1& 2 september
Bekijk de mediastad van dichtbij en neem een kijkje achter de schermen bij de radio en televisie. Ontmoet de presentatoren en artiesten. Er zijn ook verschillende optredens waarvan je kunt genieten! Toegang is gratis.

uitjes in september

Utrechtse fabriek, 8 & 9 september
Een hippe markt in de Utrechtse Griftpark. Het is een creatieve buitenmarkt met ongeveer 55 webwinkels die hun merken presenteren. Er zijn ook leuke workshops waaraan je kunt deelnemen. Toegang is gratis.

uitjes in september

Sunday Market, 2 september
Iedere tweede zondag van de maand is er een zondagse markt bij de Westergasfabriek. Het is de maandelijkse fashion, kunst en design markt van Amsterdam. Gezellig shoppen en relaxen met producten aangeboden door de ontwerpers zelf. Toegang is gratis.

Appelpop, 7 en 8 september
Appelpop is een van de leukste festivals in september met grote artiesten. Zo komt er Racoon, De Jeugd van Tegenwoordig, Krystl, Ilse DeLange en Miss Montreal. Het is gratis en zal plaatsvinden in de Waalkade in Tiel. Leuk!

uitjes in september

Nederlands film festival, 26 september tot en met 5 oktober
Deze datum is Utrecht weer het middelpunt van het tien-dagen-durende filmfeest met premières en films op een groot doek, hartstikke gezellig! Toegang is gratis.

Zo ladies, jullie hoeven in de maand september niet stil te zitten! Hebben jullie nog leuke tips voor uitjes in september?

Bronbeeld: Weheartit

Door: Jitske