Lifestyle

Extra preview nieuwe Girlscene.nl!

Lieve Girlscene-lezeressen,

Zoals jullie wel weten, zijn we hard bezig met de vernieuwing van Girlscene.nl! Zowel aan de binnen- als aan de buitenkant. Want Girlscene blijft maar groeien en groeien, en is nodig aan vervanging toe. Niet alleen Girlscene.nl, maar ook het forum. Daar liepen de irritaties ook hoog op, dus: time for change!

Jullie hebben via het forum, mail en natuurlijk Girlscene.nl ons goed voorzien van feedback & opbouwende kritiek, ontzettend bedankt hiervoor! Want jullie weten natuurlijk het beste wat je graag anders ziet aan Girlscene.nl. We hebben de afgelopen weken een heel lange lijst gemaakt naar aanleiding van jullie reacties zowel op de site als op het forum en in onze meeting met de meiden van het forum.

**Tromgeroffel**

Girlscene preview

We kunnen jullie vertellen dat het nieuwe design van Girlscene zo goed als af is! Blij als een ei!! Het nu een kwestie van -wat natuurlijk nog veel werk kost- alles overzetten naar het nieuwe design en CMS (systeem waarin wij werken). Het kostte uiteindelijk meer tijd dan verwacht, maar ook door de vakantieperiode en extra functionaliteiten laat de nieuwe Girlscene iets langer op zich wachten dan wij willen. We zijn er ieder geval zeker van dat er momenteel extra hard achter de schermen wordt gewerkt om zo snel mogelijk alles live te krijgen!

Benieuwd naar de aanpassingen en verbeteringen op het forum? Klik dan hier voor meer informatie!

Natuurlijk staan onze lijntjes nog open voor input! Dus mochten jullie nog wensen en feedback voor ons hebben dan horen wij dit erg graag. Je kunt hieronder een reactie achterlaten, maar mailen kan ook naar danique@girlscene.nl.

Girlscene preview

Natuurlijk zijn we weer ontzettend benieuwd naar jullie eerste reacties!

Liefs,

Girlscene