Lifestyle

Jij & je beste vriendin

Beste vriendinnen ben je voor het leven. Jouw beste vriendin weet alles van je en jullie kunnen uren kletsen zonder ooit uitgepraat te zijn. Samen slepen jullie elkaar door de diepste dalen en door de mooiste hoogtepunten, want daar heb je jouw vriendin voor. Vind jij ook niet dat jullie vriendschap gevierd mag worden?

beste vriendinnen

Jullie vriendschap is erg bijzonder, omdat jullie elkaar waarderen zoals je bent. Heel veel samen lachen, maar af en toe ook samen boos zijn. Als je zoveel met iemand omgaat kun je jezelf gaan ergeren, maar ach dat hoort er ook bij! Het is heel normaal als het af en toe iets minder goed gaat, want daar kom je alleen maar sterker uit met zijn tweeën. Toch zijn er wel een paar ongeschreven vriendinnen regels die jullie vriendschap niet mogen verpesten! Wees bijvoorbeeld eerlijk en beloof geen dingen die je niet na kunt komen.

beste vriendinnen

Beste vriendinnen delen alles, zo ook vriendschapsarmbandjes. Samen lekker de hele zondag DIY’en waarmee jullie de leukste armbandjes voor elkaar maken. Heel jullie armen vol met jullie mooiste kunstwerken. Heb jij er nog niet genoeg? Wij hebben nog wel een aantal ideetjes voor je!

beste vriendinnen

Stiekem is de leukste manier om jouw vriendinnetje te bedanken om een cadeautje te geven. Een nieuwe editie van de Forever Friends kettinkjes, de Forever Ring. Het is een ring met aan de zijkant ‘forever’ gegraveerd die heel leuk is voor jouw en je vriendin. Plus goed nieuws, speciaal voor Girlscene lezeressen hebben wij een special deal kunnen regelen!

beste vriendinnen
Deze leuke vrienschapsringetjes zijn speciaal voor jullie afgeprijsd van € 9,95 voor € 4,95!

beste vriendinnen beste vriendinnen

Hoe? Goede vraag!
– Ga naar Iwantthatmusthave
– Shop jouw gewenste aantal ringetjes, vergeet jezelf ook niet te trakteren 😉
– Vul de kortingscode: ‘4girlscene’ in
– En reken jouw vriendschapsringetjes af voor maar liefst 4 euro korting per ring!

beste vriendinnen

Veel shopplezier meiden! Gaan jullie deze leuke ringetjes ook cadeau geven?

Bron beeld : Weheartit

Door: Jitske