Lifestyle

Kaartjes versturen met Cardagram

Een leven zonder telefoontjes met internet, dat kunnen we niet meer voorstellen. We checken het weer, allerlei informatie en we delen foto’s en gebeurtenissen via Facebook. Met Instagram voelen we ons een fotograaf en maken we de mooiste foto’s. Stel je eens voor dat je die foto’s kunt verzenden als ansichtkaartjes… Dat kan! Met de nieuwe app ‘Cardagram’.

Cardagram

Cardagram is een super leuke app waarmee je heel handig ansichtkaartjes kan versturen vanaf je mobiele telefoon. Deze kun je maken met jouw gemaakte foto’s, maar ook foto’s uit jouw Facebook- en Instagram-album. Met moeite? Nee niet echt, alles is heel simpel en eenvoudig, en binnen een handomdraai stuur jij iemand een kaartje!

cardagram
Dus of je nou thuis zit, aan het zwembad of tijdens een city trip naar Madrid, binnen enkele tellen stuur jij een mooi en persoonlijk kaartje naar jouw vriendinnen, je opa en oma, of wie je ook maar kunt bedenken.

Meerdere mensen die jij een kaartje wil zenden vanuit jouw vakantie in Frankrijk? Of misschien om ze uit te nodigen voor jouw verjaardag? Geen nood, want hetzelfde kaartje kun jij in een keer naar meerdere mensen versturen!

Deze app is al verkrijgbaar op de iPhone via de Appstore, en de Android versie is onderweg.

cardagram

Vind je het leuk om kaartjes te versturen? En zou je via Candagram een kaartje willen versturen? Dat kan! De lezeressen van Girlscene mogen namelijk allemaal een gratis kaartje verzenden via Cardagram! We like 🙂

Hoe? Dat zullen we even uitleggen..
Download de Cardagram app in de Appstore
– Maak jouw kaartje zo mooi en persoonlijk mogelijk
– Voer het adres in van je (beste) vriendin, (een van) je ouders of iemand anders
– Voer de code: ‘Girlscene’ (met hoofdletter) in & jij hebt recht op jouw gratis kaartje!

Veel plezier met de kaartjes meiden! Meer informatie en weggeefacties? Like dan de Facebook-pagina van Cardagram.

Ben jij al een beetje benieuwd? Bekijk dan even dit filmpje met de uitleg over Cardagram.

Watch on YouTube