Lifestyle

The start of something new #21

Een tijdje geleden vroegen wij jullie om je leukste, grappigste en meest romantische love story. Want wat smullen wij van verhalen over de liefde. Daarom kunnen we ook zo heerlijk wegdromen bij romantische komedies. Dit zijn real stories, van jouw mede-Girlscene-lezeressen!

Sharon: “Een tijdje geleden kwam ik een hele leuke jongen tegen tijdens het stappen. Hij viel mij direct op! We hebben heel gezellig staan kletsen en er was direct een leuke klik. Helaas verloor ik hem aan het einde van de avond uit het oog. Ik heb hem daarna nog geprobeerd op te zoeken op internet, maar ik kon hem nergens vinden. Ik dacht dus dat dit enkel een gezellige gesprekje voor één avond zou zijn. Twee weken daarna ging ik weer stappen en raad eens: hij was er ook weer! Ik was meteen helemaal happy en weer hebben we een hele avond gezellig staan kletsen. Helaas kwam ik er halverwege de avond achter dat hij een vriendin had. Ik baalde super, maar wisselden wel nummers. We hebben een aantal weken ge-sms’t en kort daarna bleek dat zijn relatie over was. Vrij snel zijn we toen gaan daten en nu zijn we alweer een paar maanden super gelukkig!”

tsosn

Anne-Sophie: “Een jaar geleden leerde ik mijn vriend kennen toen ik tegen mijn zin (en hij ook) in de kano werd gezet met schoolkamp. Het gekke was dat wij elkaar nog nooit hadden gezien terwijl we wel allebei in vier mavo zaten. Vanaf het moment dat we moesten gaan roeien begon mijn verliefdheid, ondanks dat ik kanoën vreselijk vond. Althans, ik vond kanoën met hem GE-WEL-DIG. Na de tocht was ik helemaal gek op hem. We zijn een tijdje hele goeie vrienden  gebleven en hebben beiden een relatie gehad, maar al die tijd bleef ik hem wel leuk vinden. Na een jaar gaf hij toe dat hij mij ook al vanaf het begin leuk vond. We hebben nu al bijna vijf maanden.”

tsosn

Lisa: “Ik leerde Thom vijf jaar geleden kennen tijdens carnaval. Ik was veertien en hij zeventien. Op het moment dat ik hem zag, nog voordat we met elkaar hadden gesproken, wist ik: dit is hem! Het klinkt vreemd, maar ik was meteen verliefd. Mijn beste vriendin bleek hem te kennen en door haar raakten we aan de praat. Gelukkig vond hij mij ook meteen leuk. Een aantal dates verder was hij mijn vriendje en dat is hij nu al meer dan vier jaar! Liefde op het eerste gezicht bestaat dus wel.”

tsosn

Britt: "Ik leerde hem kennen in de feestcommissie van mijn school. Ik zag hem wel zitten en omdat ik toen nieuw was moest ik soort van ‘ontgroend worden’. De opdracht was om een soort konijnenstaartje op de kont van een jongen te spelden. Ik zat daar met het schaamrood op mijn wangen aan zijn kont te frummelen. Het contact verwaterde, want hij zat achter een ander meisje ‘aan’. Toch heeft hij het konijnenstaartje altijd bewaard en ongeveer een jaar geleden zijn de vonken toch overgesprongen! We zijn nog steeds samen; perfect couple!”

tsons

Marie: “Bijna een jaar geleden begon ik met mijn nieuwe opleiding en kwam bij een goede vriendin in de klas. Ik wilde haar koppelen aan een jongen uit de klas, maar ze wilde niet toegeven dat ze hem leuk vond. Zelf kon ik hem niet uitstaan! Dat veranderde, want een paar maanden later begon ik hem toch steeds leuker te vinden en nu zijn we al meer dan een half jaar een stel!”

tsosn

Heb jij een lover? Of ben je happy single?

Was het begin van jouw relatie ook speciaal en wil jij in the start of something new? Klik dan hier om te kijken hoe je jouw verhaal kan insturen!

Bron beeld: Weheartit

Door: Jitske