Lifestyle

Glee Seizoen 4

Nog een paar weken, dan start in de Verenigde Staten het vierde seizoen van Glee. En we worden hoogstwaarschijnlijk verrast met heel wat veranderingen. Een groot aantal van de Glee-personages haalde een paar maanden geleden hun Highschool diploma en sloegen hun vleugels uit. Gaan we Rachel, Finn, Santana en al onze andere favoriete personages nu nooit meer zien? Integendeel!

Glee seizoen 4

Natuurlijk zien we dit seizoen ook een paar nieuwe gezichten. Dean Geyer speelt Brody een knappe medestudent van Rachel bij NYADA. Brody ziet Rachel wel zitten, maar hoe denkt Rachel over Brody? Zal het problemen met Finn opleveren?

Een andere naam die aan de cast is toegevoegd is Jacob Artist. Hij speelt de rol van Jake Puckerman. Komt die naam je bekend voor? Dat kan kloppen.. Jake is namelijk het halfbroertje van Noah Puckerman (beter bekend als Puck!). Het is vrijwel zeker dat hij zich bij New Directions zal gaan voegen. Dat hij familie is van Puck Sr. is vrij duidelijk. Hij heeft ook wat problemen met zijn houding en eh, hij is een hartenbreker.

Glee seizoen 4

Naast de wat onbekendere namen zijn er voor dit seizoen ook een paar hele bekende namen aan de cast toegevoegd. Geen vaste rollen, wel gastrollen voor meerdere afleveringen. Sarah Jessica Parker speelt de mentor van Kurt als styliste bij Vogue. Ze zal gekleed worden door niemand minder dan Anna Wintour herself. Anna’s dochter Bee Shaffer werkt al een tijdje voor Glee en nu is ook haar moeder aan boord van de serie. Kate Hudson speelt op haar beurt de rol van mentor van Rachel. Wij zijn heel erg benieuwd hoe die twee gevestigde namen het in Glee zullen gaan doen!

Op de castfoto die afgelopen week werd vrijgegeven ontbreekt één oud castlid. Dianna Agron (Quinn). Natuurlijk vroeg iedereen zich direct af of Quinn niet meer in Glee te zien zal zijn. Glee’s producer antwoordde: “Dianna is op dit moment in Frankrijk voor filmopnames, vandaar dat ze niet bij de fotoshoot aanwezig kon zijn”. Er is dus nog hoop voor Quinn fans!

Benieuwd naar de promo van het nieuwe seizoen?

Ook zijn er al een aantal nummers bekend die in het vierde seizoen van Glee voorbij zullen komen. Natuurlijk wordt ‘Call Me Maybe’ van Carly Rae Jepsen gecoverd. Daarnaast zullen we ook Glee’s versie van Adele’s ‘Chasing Pavements’ en No Doubts ‘Don’t Speak’ horen.

Dus wie kan er nog meer niet wachten op 13 september? Als de première van seizoen vier in de Verenigde Staten gepland staat?

Bron: Wetpaint

Door Annemerel