Lifestyle

Nieuwe stagiaire Emma!

Hi Girls! Eindelijk is het dan zover! Na een heerlijke vakantie te hebben gehad, ga ik nu toch echt beginnen aan mijn stage bij Girlscene.nl. Ik heb een tijdje terug een artikel voor jullie geschreven (Series in stijl), en ik kan niet wachten om nog meer artikelen te schrijven!

Mijn naam is Emma de Wijer, 20 jaar en geboren en getogen in Amsterdam. Ik studeer Media, Informatie en Communicatie, en ik zit alweer in het laatste jaar. Als klein meisje schreef ik al verhaaltjes in schriften, dus ik ben best trots dat ik nu voor een groter publiek mag schrijven.

Ik houd van goede grappen, leuke gesprekken en mooie kleding. Maar mijn allergrootste passie? Televisieseries! Gossip Girl, Pretty Little Liars, Revenge, Grey's Anatomy, New Girl… Ik kijk het allemaal. Weet je niet wat je moet kijken? De nieuwste roddels? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik zou er wel betaald voor mogen worden, zoveel tijd neemt het in beslag 😉

Na mijn studie (dat is alweer over een jaar, spannend!) wil ik graag wat tijd in het buitenland doorbrengen, het liefst in New York. Daarna hoop ik voor verschillende tijdschriften of websites te mogen schrijven. Of misschien word ik wel serie-expert! Er is altijd ruimte voor nieuwe beroepen, toch? 😉

Maar ik begin bij het begin, dus ik kruip nu achter mijn computer om leuke stukjes over veel verschillende onderwerpen voor jullie te gaan tikken!

X Emma