Lifestyle

The start of something new #22

Een tijdje geleden vroegen wij jullie om je leukste, grappigste en meest romantische love story. Want wat smullen wij van verhalen over de liefde. Daarom kunnen we ook zo heerlijk wegdromen bij romantische komedies. Dit zijn real stories, van jouw mede-Girlscene-lezeressen!

tsosn

Tinka: “Hij was al drie jaar mijn beste vriend. Ik had hem leren kennen op mijn waterpolovereniging. Al een jaar lang was ik verliefd op hem, maar uit bescherming van onze vriendschap was ik er nooit over begonnen. Tot ik per ongelijk een sms’je naar hem stuurde waarin ik zei hoe leuk hij was. Niet zo heel dom, blijkt nu. Anderhalf jaar later zijn we nog steeds onafscheidelijk en super gelukkig!”

tsosn

Sarah: “Toen ik in 3VWO zat,  had ik voor de eerste keer na de herfstvakantie gym. Hier had ik geen zin in, totdat ik de gymleraar zag met twee jongens naast hem. Ik was op slag verliefd op één van de twee en wat een geluk, ze zouden ons dat jaar gymles gaan geven. Ik raakte al snel met hem aan de praat en na een schooljaar lang flirten liet hij me de laatste les langer blijven. Het verwaterde omdat ik veertien was en hij negentien. Drie jaar later stuurde mijn neef me op een blind-date en drie keer raden wie dat was… hij! De vonk sloeg net als toen meteen over en we zijn sindsdien onafscheidelijk. "

tsosn

Sterre: “Jay is de tweelingbroer van mijn beste vriendin en vond hem stiekem al heel lang leuk. Ik kon alleen nog maar aan hem denken, maar dat mocht niemand weten! Ik probeerde hem te vergeten, maar zelfs met een ander vriendje lukte het niet om Jay uit mijn hoofd te zetten. Ruim een jaar later toen ik al geen vriendje meer had vroeg Jay mij naar het gala. Snel daarna vroeg hij me verkering, natuurlijk zei ik ja!”

tsosn

Ingrid: “Meer dan een jaar geleden zat ik op het gemeenteplein met een paar vriendinnen. We zagen twee jongens die aan het longboarden waren. Ik hoorde toevallig een naam en zocht diezelfde avond naar hem op Hyves. We hadden een gesprek gehad, maar dit liep helaas stil. Na ongeveer acht maanden geen contact kocht ik ook een longboard, omdat ik dit wel erg leuk vond. Ik zat een beetje te kijken naar mensen uit m’n buurt die mij konden helpen met longboarden. Plotseling dacht ik weer aan die jongen en toen kwam het contact weer. We gingen samen een dagje longboarden in Doetinchem, en dit klikte erg goed! Ik en Maurice zijn alweer 5 maanden bij elkaar.”

tsosn

Paula: “Ik vond al heel lang een jongen leuk. We zagen elkaar vaak, maar ik wist niet zeker of hij mij ook leuk vond. Na ongeveer een half jaar kreeg ik een brief door de brievenbus. Ik dacht dat het van mijn penvriendin was, maar de brief was van hem! Ik was ontzettend blij en we hebben daarna nog verschillende brieven naar elkaar gestuurd, heel ouderwets romantisch. We hebben een jaar verkering gehad, een jaar om nooit te vergeten.”

tsosn

Heb jij een lover? Of ben je happy single?

Was het begin van jouw relatie ook speciaal en wil jij in the start of something new? Klik dan hier om te kijken hoe je jouw verhaal kan insturen!

Bron beeld: weheartit

Door: Jitske & Emma