Films & Series

Series online: waar zijn we gebleven?

Wat doe je op een regenachtige zondagmiddag? Juist, series kijken! Helaas konden we een tijdje niet genieten van de fratsen van Blair en de avonturen van The Vampire Diaries. Het was zomerstop. Maar goed nieuws: binnenkort komen ze allemaal weer terug en wij hebben de data voor je! Maar waar waren we ook al weer gebleven?

We zijn dol op series. Het is de ultieme manier om je tijd te doden op een saaie zaterdag, of lekker ter ontspanning voor je naar bed gaat. Je moet wel oppassen; voor je het weet ben je verslaafd! Daarom was het even afkicken zonder alle juicy verhalen en de hotte boys. Gelukkig is die tijd voorbij en keren ze weer terug. Wij frissen je geheugen op door onze favoriete series op een rijtje te zetten. Plof maar weer lekker op de bank en doe je voetjes omhoog. TV-time!

Let op: als je nog niet de laatste aflevering hebt gezien, lees dan niet verder!

Gossip Girl

series

Waar zijn we gebleven?
Suprise! Chuck's rijke papa, Bart Bass, was eigenlijk helemaal niet dood! Hij keerde terug naar the Upper East Side en ontsloeg Chuck van hotel The Empire. Lily was behoorlijk in de war van Bart's terugkomst en besloot te scheiden van Rufus. Gelukkig ging het wat beter met ons favo stel, Chuck en Blair. Blair wist het zeker: ze moest en zal Chuck terug krijgen! Ze besloot hem naar Parijs te volgen om te bewijzen dat ze echt verliefd op hem is. Ondertussen was Serena weer terug bij af. Nadat ze afgewezen was door Dan, vluchtte de socialite van New York (ze ging weg met de trein, net als in seizoen 1). Bij Nate gebeurde er niet veel. Dan was helemaal klaar met iedereen in de Upper East Side en belde Georgina Sparks en we weten allemaal wat dat betekent! XOXO

series

Wanneer is het weer te zien?
Het laatste seizoen (vinden we niet leuk!) is op 8 oktober weer te zien op de Amerikaanse televisie. Dat betekent dat we het op 9 oktober weer via internet kunnen volgen. Wij kunnen niet wachten!

Benieuwd wat er op je staat te wachten? Bekijk de trailer hieronder!

New Girl

series

Waar zijn we gebleven?
Nick was van plan om met zijn tikkeltje gestoorde vriendin samen te gaan wonen. Uiteraard waren zijn huisgenoten het hier niet mee eens! Onder leiding van Jess organiseerden ze een interventie door een uitje naar de woestijn. Het ging helemaal mis en de huisgenoten moesten daar noodgedwongen overnachten. Gelukkig kwam het uiteindelijk allemaal goed, Nick heeft uiteindelijk zelf besloten om niet samen te gaan wonen. Phew!

series

Wanneer is het weer te zien?
Yes! Seizoen 2 van New Girl is over een week al te zien op internet. Op 25 september wordt het uitgezonden in Amerika, dus we kunnen het aankomende woensdag al zien!

Benieuwd wat er op je staat te wachten? Bekijk de trailer hieronder!

The Vampire Diaries

series

Waar zijn we gebleven?
Ze probeerde het tegen te houden, maar het is dan toch gebeurd: Elena is een vampier. In de laatste aflevering moest Elena een keuze maken tussen de broers Salvatore. Elena vertelde aan Matt dat Stefan er voor haar was toen ze helemaal niks meer had, maar met Damon voelt ze echte passie. Ze realiseerde zich dat ze van Stefan houdt en ze kiest hem. Elena had Damon misschien gekozen als ze hem als eerst had ontmoet… Door een flashback bleek dat dit daadwerkelijk het geval was, alleen hij had haar hun ontmoeting laten vergeten. Ook plande Rebekah om Elena en Alaric te vermoorden op dezelfde manier als dat Elena's ouders dood zijn gegaan: door hen van een brug te rijden. Elena viel in het water nadat ze Stefan had gevraagd om Matt in plaats van haar te redden, maar gelukkig gaf Dr. Fell haar vampierbloed om haar te redden. In de laatste scene zagen we dat Elena (waarvan we dachten dat ze dood was) haar ogen opendeed in het ziekenhuis… Ze werd een vampier!

series

Wanneer is het weer te zien?
Na deze spannende laatste aflevering kunnen we niet wachten op een vervolg! Die kunnen we 12 oktober via internet bewonderen. Zet het in je agenda!

Benieuwd wat er op je staat te wachten? Bekijk de trailer hieronder!

Pretty Little Liars

pretty little liars

Waar zijn we gebleven?
Ook de Pretty Little Liars hebben flink wat meegemaakt in de laatste aflevering. Nate bleek niet de neef van Maya te zijn, maar een stalker! Hij dwong Emily de laatste video van Maya te kijken. Dat was nog niet alles: hij had Emily's lover Paige opgesloten in de kast! 'Nate' wilde Paige voor de ogen van Emily vermoorden. De meiden wisten te ontsnappen, maar helaas vond Nate Emily weer terug in een torentje. Na een worsteling lukte Emily het om zijn mes af te pakken en ze stak hem dood. Caleb schoot Emily te hulp met een pistool op zak, maar hij werd zelf geraakt. Caleb werd afgevoerd voor de ogen van een huilende Hanna. Nog een shocking feitje: niemand minder dan Toby (!!!) hoort bij team A.

pretty little liars

Wanneer is het weer te zien?
Het slechte nieuws is dat het vervolg van seizoen 3 waarschijnlijk pas weer in januari te zien is. Het goede nieuws? Waarschijnlijk besefte de maker van Pretty Little Liars dat wij niet zo lang zonder de vier vriendinnen kunnen, al helemaal niet na zo'n spannende aflevering, dus ze komen met een Halloween special! Aflevering 13 (spooky) is op 23 oktober op internet te zien. Is het al bijna zover?!

Benieuwd wat er op je staat te wachten? Bekijk de trailer hieronder!

Ga jij ook kijken naar deze series? Kijk je ook nog andere?

Bron: imdb, hollywoodlife, huffingtonpost

Door: Emma