Lifestyle

The start of something new #23

Een tijdje geleden vroegen wij jullie om je leukste, grappigste en meest romantische love story. Want wat smullen wij van verhalen over de liefde. Daarom kunnen we ook zo heerlijk wegdromen bij romantische komedies. Dit zijn real stories, van jouw mede-Girlscene-lezeressen!

Beau: “Het was carnaval bij ons in het dorp waar iedereen elkaar kent. Ik ging een middagje mee met mijn ouders en toen kwam ik een knappe jongen tegen in het café. Ik kende hem wel, hij was een paar jaar ouder. Ik vond hem al heel lang een knappe jongen. Onze moeders waren vroeger beste vriendinnen en ze besloten ons voor de grap te koppelen. Dit werkte erg goed, na de eerste week hadden we al vier dates erop zitten. We zijn nog steeds gelukkig samen.”

hearts

Kim: “Een tijdje geleden zat ik op een internetsite waar je mensen leert kennen. Achteraf schaam ik me hier een beetje voor… Ik kwam daar een jongen tegen die uit de buurt kwam. We besloten af te spreken op een doordeweekse dag voordat we naar stage gingen. Ik zag hem voor de eerste keer het was zó spannend ook al was het maar twintig minuutjes! Toen ik daarna in de bus zat kreeg ik een lief berichtje. Vanaf dat moment hebben we eindeloos berichtjes naar elkaar gestuurd. We spraken vaker af en we begonnen te daten en op een gegeven moment vroeg hij me op hetzelfde station of ik zijn vriendinnetje wilde zijn! Vanaf dat moment zijn we onwijs gelukkig met elkaar!”

hearts

Nina: “Ik heb mijn vriendje ontmoet op een scoutingkamp in Friesland. We hebben elkaar leren kennen bij het kampvuur, zonder elkaars gezicht te zien. We kwamen allebei uit andere groepen, ik uit Sneek en hij uit Leeuwarden. Op de derde avond leerde ik hem pas echt kennen en zoenden we achter de feesttent. Toen het kamp voorbij was zijn we begonnen met daten, een keer per week naar elkaar toe. Omstebeurt naar Sneek en Leeuwarden. Dat hebben we volgehouden en we zijn nu na bijna drie maanden samen en ik houd echt superveel van hem!”

hearts

Lola: “Ik ging naar het mbo en in het weekend vaak stappen. Op een nacht kwam ik een super leuke jongen tegen! Hij zat mij de hele tijd aan te kijken en naar me te lachen tot hij opeens met een drankje aan kwam lopen. Toen hebben we een hele tijd staan kletsen! Daarna dacht ik nog: ‘Nu heb ik niet eens zijn nummer, ik weet alleen dat hij Jan heet!’ Een paar maanden later had ik een verjaardag en raad eens wie daar zat?! Jan! We hebben de hele avond gekletst en gelijk nummers uitgewisseld ! Nu zijn we al vijf jaar samen!”

hearts

Kylie: “Vorig jaar zomervakantie ging ik op vakantie naar Aruba met mijn beste vriendin en haar gezin. Ik wilde al de hele vakantie leren shuffelen (dansen), maar het lukte steeds niet. Toen kwam een liedje van LMFAO op en stond daar een jongen te shuffelen. Ik liep naar hem toe en zei: ”Hé, leer mij dat eens!”. Sinds die avond zijn ik en mijn vriendin met hem en zijn vrienden omgegaan. Eerst vond ik hem alleen aardig, meer niet. Twee dagen voor vertrek hebben we voor het eerst gezoend. In Nederland hebben we veel afgesproken en kort daarna kregen we een relatie en inmiddels zijn we al een jaar samen!”

Heb jij een lover? Of ben je happy single?

Was het begin van jouw relatie ook speciaal en wil jij in the start of something new? Klik dan hier om te kijken hoe je jouw verhaal kan insturen!

Bron beeld: weheartit

Door: Jitske