Lifestyle

Je bent niet de enige die…

Elk jaar weer heb je een lijstje met voornemens voor het hele jaar: meer sporten, gezonder leven, minder geld uitgeven en hogere cijfers halen. Binnen twee weken val je weer terug in je oude patroon en doe je alsof je neus bloedt. Maar je bent echt niet de enige! Want heel veel meisjes hebben confessions to make.

Je bent namelijk niet de enige die…

… elke keer dat ene dingetje uitstelt tot morgen. Nee, morgen doe ik het echt!

… expres gekke bekken trekt tijdens het tandenpoetsen. Laten we het leuk houden!

… zucht om de zorgeloze jaren als klein kindje. Toen een zandkasteel bouwen nog je dagelijkse bezigheid was. Zucht!

zandkasteel

… na het shoppen met dingen thuis komt die totaal, maar dan ook echt totaal, nergens op slaan. Ach, zo’n schroevendraaier/ blikopener ziet er toch leuk uit!

… zit te zeuren tegen je vriendin als er weer eens jongens naar je fluiten, terwijl je het stiekem gewoon vertelt om op te scheppen

… soms liever vrienden heeft dan vriendinnen. Die zeuren tenminste niet zo!

… stiekem dan toch de kriebels krijgt over de gedachte alleen maar jongensvrienden te hebben. Met wie wissel je dan jouw vreetbui ervaringen uit?

vreetbui

… songteksten van de leukste liedjes onthoudt, maar niet meer kunt herinneren hoe de titel heet van dat leuke liedje. Hopeloos!

… hetzelfde shirtje in tien verschillende kleuren koopt. Hij zit gewoon zo lekker!

… aan het begin van het schooljaar alles netjes gesorteerd heeft, maar na twee dagen alles op de grond heeft liggen. Oepsie!

… het stiekem toch wel fijn vindt om gewoon even je vader te knuffelen.

… op het punt staat keihard je lievelingsliedje op je mp3-speler te zingen als je beseft dat je in een drukke winkelstraat bent. Gênant!

easy a

Komt dit jou bekend voor? En weet jij nog een leuke ‘Je bent niet de enige die…’? Stuur deze dan naar stage@girlscene.nl o.v.v. ‘Je bent niet de enige die’ en maak kans op een goed gevulde goodiebag!

Bron beeld: Weheartit

Door: Jitske & Girlscene lezeressen: Jennifer, Kelly, Julie & Joyce

Super bedankt meiden voor jullie ingezonden ‘Je bent niet de enige die…’s