Lifestyle

The start of something new #24

Een tijdje geleden vroegen wij jullie om je leukste, grappigste en meest romantische love story. Want wat smullen wij van verhalen over de liefde. Daarom kunnen we ook zo heerlijk wegdromen bij romantische komedies. Dit zijn real stories, van jouw mede-Girlscene-lezeressen!

Lichelle: “Twee jaar geleden ging ik met een vriend naar Den Bosch waar we een aantal anderen mensen zouden ontmoeten. Een daarvan vond ik meteen leuk, maar aangezien ik met alleen maar homo’s op stap was (in ieder geval, dat dacht ik!) vroeg hij aan mij of ik lesbisch was. Ik begon heel hard te lachen en negeerde hem een beetje, toch ging mijn aandacht steeds naar hem en die van hem steeds naar mij. Na deze avond hebben we nog een keer afgesproken en sinds onze eerste date hebben we veel gepraat op MSN, totdat hij mij op mijn verjaardag verkering vroeg. We zijn nu meer dan twee jaar bij elkaar!”

tsosn

Lien: “Mijn zus en ik zijn echte giechel geitjes als we bij elkaar zijn. Op een dag kwamen we op het geniale idee een dagje weg te gaan naar Bobbejaanland. Daar kwamen we in contact met twee wel heel erg leuke jongens. Ik had voornamelijk oog voor één van de twee. We wisselden helaas geen nummers uit. Na een paar maanden kwam ik hem toevallig tegen in de trein maar deed hier niks mee. Een week later zag ik een tekstje in de Metro staan dat overduidelijk naar mij gericht was met zijn telefoonnummer! Na lang twijfelen en op aanraden van mijn zus stuurde ik dan toch een sms’je. Al snel spraken we af. Nu zijn we al twee jaar samen en de liefde kan niet op!”

tsosn

Sabrina : “Het begon allemaal met een Ping gesprek. En het was voor ons liefde op het eerste gesprek. Dit voelde als echte liefde en geen kinderliefde, want we hebben al zoveel leuke dingen gedaan ook al hebben we nu pas een maand een relatie. Sinds dat ik hem heb ontmoet geloof ik in ware liefde.”

tsosn

Esra: “Vier jaar geleden was ik op vakantie in Tunesië om familie te bezoeken. Daar leerde ik op het strand een van de strandwachters kennen, na een tijdje heel vaak oogcontact te hebben gezocht vroeg hij mij mee uit. Twee dagen later was de date op het strand. We keken naar de zonsondergang en het klikte meteen. Hij had een kleedje klaargelegd met allerlei lampjes naast ons. Het was de beste avond van m’n leven en nu?… Nu zijn we vier jaar lang samen en onafscheidelijk!”

tsosn

Linda : “Van groep een tot en met groep vier zat ik in Hoogeveen op school. Na groep vier ben ik verhuisd en heb ik mijn klas nooit meer gezien. Tot ik afgelopen mei een reünie had van deze basisschool, georganiseerd door een oud-klasgenoot. Ik twijfelde omdat ik niemand meer kende, maar ben uiteindelijk toch gegaan. Hier zag ik hem terug, een jongen die vroeger erg verlegen was. Het was een leuke, lieve en erg knappe jongen geworden. Deze avond hebben we veel gepraat en we besloten contact te houden. Sinds twee maanden zijn we samen en we passen super goed bij elkaar! Ik ken mijn prins op het witte paard dus al mijn hele leven, maar de vonk is nu pas overgeslagen.”

tsosn

Heb jij een lover? Of ben je happy single?

Was het begin van jouw relatie ook speciaal en wil jij in the start of something new? Klik dan hier om te kijken hoe je jouw verhaal kan insturen!

Bron beeld: weheartit

Door Jitske