Lifestyle

Je bent niet de enige die…

Elk jaar weer heb je een lijstje met voornemens voor het hele jaar: meer sporten, gezonder leven, minder geld uitgeven en hogere cijfers halen. Maar op vakantie? Dan kun je je ineens niet meer herinneren wat er nu precies op dat lijstje stond.. Maar, schaam je niet, want..

Je bent namelijk niet de enige die…

… gelooft dat worteltaart heel gezond is. Er zitten namelijk, naast een hoop suiker en die dikke klont boter, tenslotte ook wortelen in!

… ontzettend hard om je eigen grappen moet lachen, terwijl de rest je vragend aankijkt, vervolgens een rood hoofd krijgt en maar besluit dat je beter even naar de wc moet. Awkward!

awkward

… tijdens het winkelen helemaal weg is van een topje als de verkoopster zegt dat het goed staat, maar pas thuis ‘echt’ ziet dat het dus absoluut niet mooi staat. Wat een miskoop…

… nog steeds bang is als je ’s nachts enge geluiden hoort. MAMA!

… zich doodschaamt als je naar je vriendin zwaait terwijl ze jou niet ziet. Gênant!

… meteen haar pyjama/huispak aantrekt na een lange school-/werkdag.

pyjama

… niet gelooft in horoscopen, maar toch wel erg voorzichtig is als het iets negatiefs voorspelt.

… er altijd tip top uitziet, terwijl je nog steeds die oude verwassen onderbroekjes draagt. Niemand ziet het toch en ze zitten ook zo lekker!

… altijd morst als ze haar drinken in wil schenken. Zucht, is het nou ZO moeilijk?

… urenlang naar je laptop zit te staren als je crush via Facebook ‘Hallo’ heeft gezegd. Wat moet ik doen? Wat moet ik zeggen? Paniek! Paniek!

freaking out

… die altijd zenuwachtig met je vingers naar je hoofd grijpt als mensen naar je staren. Zitten mijn haren vreemd? Zit er iets tussen mijn tanden? Is mijn make-up uitgelopen?

… altijd helemaal klaar is om te sporten met een nieuwe trainingsoutfit, maar na een week nog steeds niet begonnen is. Nee, volgende week begin ik echt!

Komt dit jou bekend voor? En weet jij nog een leuke ‘Je bent niet de enige die…’? Stuur deze dan naar stage@girlscene.nl o.v.v. ‘Je bent niet de enige die’ en maak kans op een goed gevulde goodiebag!

Bron beeld: weheartit

Door: Jitske en Girlscene lezeressen Razma, Nandi & Helene