Lifestyle

Delicious Jet!

Hoi, ik ben Jet! Ik ben 18 jaar jong en trotse eigenaar van Delicious. In januari 2010 ben ik begonnen met mijn blog, dat betekent dat mijn blog alweer bijna drie jaar is! Ik ben ermee begonnen omdat ik allerlei leuke ideetjes met mensen wilde delen en om gewoon even mijn creatieve ei kwijt te kunnen. Al die tijd heb ik ontzettend veel inspiratie opgedaan van andere blogs.

jet

Op mijn blog schrijf ik heel veel over koken, lifestyle, fotografie, DIY’s en kleding. Dat is niet het enige, ik blog namelijk ook over mijn dagelijks leven en wat ik allemaal meemaak. Van Instagram maak ik ook veel gebruik om te laten zien wat ik aan het doen ben.

jet

Op dit moment volg ik een opleiding om grafisch vormgever te worden. Op mijn blog probeer ik  mijn talenten uit en probeer ik een frisse huisstijl te creëren. Dat waarderen de meeste bloggers! Ik blog niet op een vaste tijd, maar gewoon wanneer ik zin en tijd heb. Meestal is dat wel een keer per week. 

jet

Mijn inspiratie haal ik uit tijdschriften, flyers, andere blogs, het dagelijks leven, maar ook uit dingen als Girlscene, Tumblr en Weheartit. Soms heb ik een leuk idee voor een Do It Yourself en dan maak ik van elke stap foto’s zodat het later weer op mijn blog verschijnt.

jet

Het liefst schrijf ik over wat ik meegemaakt heb, dat vind ik het leukst. Eigenlijk schrijf ik nooit heel veel, want ik vind foto’s veel meer zeggen en leuker om te zien. Dat heb ik zelf ook als ik een blog lees.

jer

Ik probeer mijn blog onderscheidend te houden door zoals ik al zei, een frisse huisstijl op mijn blog neer te zetten zodat alles een geheel is. Daarnaast maak ik altijd al mijn foto’s zelf, net zoals mijn teksten. Dat gaat makkelijk, omdat ik zoveel mogelijk post over dingen die ik zelf bedacht heb of doe.

jet

Mijn grote voorbeeld is Katie van Colormekatie. Ze maakt altijd zulke creatieve en kleurrijke foto’s! Ze is echt een hele grote inspiratiebron voor mij!

jet

Een tip die ik je kan meegeven met bloggen is: probeer zo dicht mogelijk bij jezelf te blijven. Dus maak al je eigen foto’s, teksten en vormgeving! Dat maakt je blog heel persoonlijk en zo kun je trots zijn op je eigen blog!

jet

Wat vind jij van de blog van Jet?

Zou jij net als Jet ook graag met jouw lifestyleblog op Girlscene willen? Klik dan hier & kom erachter wat je allemaal moet doen.

Door: Jet