Lifestyle

Crea bea’s ontdekt, deel #2!

Een tijdje geleden plaatsten wij een oproepje in het forum en benaderden wij een aantal creatieve meiden. Wij vroegen of ze met ons hun mooiste kunstwerken willen delen. Wij vinden namelijk dat hun talent niet onopgemerkt mag blijven! Ben jij benieuwd wat de Girlscene lezeressen in hun mars hebben?

Deze meiden kunnen ontzettend goed tekenen en zijn er dan ook druk mee bezig. Ze willen graag hun kunstwerken met jou delen om jou te inspireren om ook de crea bea uit te gaan hangen. Iedereen heeft een creatieve kant en een verborgen talent. Zo zagen we in ‘Crea Bea ontdekt‘ deel 1 een hoop creativiteit! Pak dus je potlood en ga op zoek naar jouw talent. Remember: oefening baart kunst.

irene

Irene Veltman
Hoi, ik ben Irene! Zolang ik mij al kan herinneren teken ik al, maar ik ben pas begonnen met schilderen toen ik zestien was. Omdat ik hier dus zo intensief mee bezig was hoefde ik niet lang te twijfelen wat mijn studiekeuze zou zijn. Na mijn VWO ben ik namelijk meteen naar de kunstacademie gegaan! Inmiddels zit ik nu in mijn vierde en laatste jaar, spannend!

Ik was voornamelijk bezig met het schilderen van portretten van de mens, maar ik heb een nieuwe passie ontwikkeld: het schilderen van skeletten. Ik vind het leuk om skeletten te tekenen, omdat ik ze heel vrolijk kan afbeelden terwijl een skelet normaal niet zo’n reactie opwekt. Ik vind het hartstikke leuk dat jullie steeds meer artikelen wijden aan creatieve meiden!

Groetjes, Irene.

irene

irene

irene

irene

———————————————————————————————-

Suzan van Eck
Tekenen is mijn passie. Ik vind het heerlijk dat ik dan even helemaal nergens aan hoef te denken, dat maakt me heel rustig. Ik teken zo precies mogelijk en wil echt groeien om nog beter worden.

Mijn inspiratie haal ik uit surrealisme, omdat het realistisch is, maar toch een illusie… Ik hou van schilderijen en tekeningen waar je lang naar kunt blijven kijken en iedere keer toch weer iets nieuws ziet. Ik heb ook een keertje gefilmd toen ik een tekening maakte!

 

Hier komen mijn mooiste tekeningen en schilderijen!
Groetjes, Suzan

suzan

suzan

suzan

suzan

suzan

———————————————————————————————-

Lisanne Seine
Heehallo! Mijn naam is Lisanne Seine en ik ben vijftien jaar en houd van tekenen! Het begon toen ik ongeveer vijf jaar was. Ik zag mijn zus poppetjes tekenen en dat wilde ik ook kunnen! Ik heb mijn zus gevraagd hoe het moest en ze legde het mij uit. Ik begon met tekenen en deed het steeds meer en meer. Ik kon best goed tekenen voor mijn leeftijd en en probeerde steeds beter te worden.

Nu teken ik graag portretten van mensen, maar ik teken ook heel erg graag paarden :-)! Groetjes, Lisanne

lisanne

lisanne

lisanne

lisanne

———————————————————————————————-

Esmeralda van Daalen (Ecquirina op het forum)
Hoi! Jullie hebben mij gevonden op forum en vroegen mij of ik mijn tekeningen wilde showen in dit artikel, dat lijkt me hartstikke leuk!

Mijn twee mooiste tekeningen zijn een portrettekening van Dr. House en John Lennon. Groet, Esmeralda!

esmeralda

esmeralda

Wil jij net als deze meiden met jouw tekening/ schilderij of kunstwerk op Girlscene.nl? Dat kan! Stuur foto’s van jouw mooiste creaties, maar ook informatie van waar je passie vandaan komt en wat je inspireert naar info@girlscene.nl o.v.v. ‘Inspiratie talent’. Wie weet zie jij jouw kunstwerken terug op Girlscene!

Wat vind jij de creaties van deze talenten?

Door: Jitske

Met dank aan: Irene, Suzan, Lisanne & Esmeralda