Lifestyle

Crea bea’s ontdekt – special deel #2!

Je hebt de vorige artikelen van ‘Crea bea’s ontdekt‘ en de special vast wel voorbij zien komen. De artikelen waren gevuld met talent van Girlscene lezeressen. Nu stuurde Evelyn haar taartenbakkunst op en dat vonden wij zo leuk, lief en schattig dat we ook dat talent niet verloren willen laten gaan…

Hoi! Mijn talent heeft niks te maken met tekenen of schilderen. Nee, ik ben creatief op een andere manier: ik maak namelijk taarten!

crea bea

Voor mijn taartenbakkunst gebruik ik eigenlijk alles wat ik leuk vind. Van lieflijk roze kleurtjes tot stoere groene kleuren. Zo maak ik ook strikjes, vogeltjes of hartjes om mijn taarten op te decoreren. Ik probeer altijd nieuwe dingen uit, omdat ik dat erg leuk vind. Hier zijn een aantal foto’s van mijn taarten!

evelyn

evelyn

evelyn

Groetjes Evelyn (Evelyn91 op het forum)

Wil jij net als de meiden van ‘Crea Bea’s ontdekt’ met jouw tekening/schilderij of kunstwerk op Girlscene.nl? Of net als Evelyn in ‘Crea Bea’s ontdekt – special!’ Dat kan! Stuur foto’s van jouw mooiste creaties, maar ook informatie van waar je passie vandaan komt en wat je inspireert naar info@girlscene.nl o.v.v. ‘Inspiratie talent’. Wie weet zie jij jouw kunstwerken terug op Girlscene!

Wat vinden jullie van dit talent?

Door: Jitske

Met dank aan Evelyn, wat maak jij mooie taarten zeg!