Lifestyle

Terug van weggeweest: stagiaire Quirine

Hoi meiden!

Meer dan twee jaar geleden heb ik hier stage gelopen (lees hier mijn allereerste artikel) en met trots mag ik jullie vertellen dat ik weer terug ben! Ik ga hier mijn scriptie schrijven en daarnaast ben ik weer enkele dagen in de week werkzaam op de Girlscene redactie. Ik vind het super leuk om er weer te zijn en ik heb er erg veel zin in.

Quirine Smit

Mijn naam is Quirine Smit en ben 21 jaar oud. Ik zit in het laatste jaar van mijn opleiding Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam.
Ik ben dus bijna klaar…En dan? Omdat ik niet precies weet wat ik wil gaan doen, is mijn plan om eerst een paar maanden door Azië te gaan reizen. Ik ben al eens, met alleen een backpack, een paar weken naar Indonesië geweest. Dat is mij zo goed bevallen dat ik weer die kant op wil. Maar nu ga ik helemaal alleen! Voor iemand die graag mensen om zich heen heeft, wordt dit zeker een grote uitdaging maar juist daarom kijk ik er erg naar uit.

Quirine Smit

Ik hou van schrijven, schrijven en ja.. schrijven! De minor Schrijven & Redigeren die ik gevolgd heb, heeft hier ook zeker aan bijgedragen.
Verder mag je mij wakker maken voor een mooie witte berg waar ik vanaf kan skiën en een feestje op het strand.

Ik hoop dat jullie met veel plezier mijn artikelen gaan lezen de aankomende tijd.

Liefs, Quirine