Lifestyle

Je bent niet de enige die..

Elk jaar weer heb je een lijstje met voornemens voor het hele jaar: meer sporten, gezonder leven, minder geld uitgeven en hogere cijfers halen. Binnen twee weken val je weer terug in je oude patroon en doe je alsof je neus bloedt. Maar je bent echt niet de enige! Want heel veel meisjes hebben confessions to make.

Je bent namelijk niet de enige die…

… tijdens vervelende klusjes altijd op de klok zit te kijken ‘wanneer ben ik er nou vanaf?!’, maar bij de leuke dingen de tijd niet wil weten.

… naar school gaat met het idee dat je boeken in je kluisje liggen, maar dat ze uiteindelijk toch thuis in je kast lagen. #@%!

… jezelf al super volwassen vindt. Ik mag best zelf al mijn beslissingen maken!

… het heel stoer vindt om voor zichzelf te zorgen. Go me, go me!

go me

… ‘s ochtends een uur voor de spiegel staat, maar bij het eerste compliment doet alsof het maar tien minuten werk was. Deze outfit? Nee totaal geen moeite voor gedaan!

… ‘s ochtends terwijl je haastend en nog half kauwend de deur uit rent, naar je ouders roept: "Welterusten!" in plaats van gedag te zeggen. Ook goedemorgen!

… bij de McDonalds een Happy Meal bestelt, omdat je stiekem het speeltje zo leuk vindt, maar er toch een hamburger bij bestelt omdat je anders niet genoeg te eten hebt.

herkenbaar

… keihard ontkent tegenover je vriendinnen, als je per ongeluk een windje laat. Ja maar… Ik heb bonen gegeten of heb zwakke darmen!

… hoopt dat je vriendje heel goed oplet tijdens romantische films.

… zich ergert aan de liefdesberichten die vriendinnen van vriendjes krijgen, maar bij een eigen berichtje helemaal wegzwijmelt.

vallen

… extreeeeeeeem onhandig is.

… met de uitverkoop veel meer koopt dan de bedoeling is. Oepsie!

Komt dit jou bekend voor? En weet jij nog een leuke ‘Je bent niet de enige die…’? Stuur deze dan naar stage@girlscene.nl o.v.v. ‘Je bent niet de enige die’ en maak kans op een goed gevulde goodiebag!

Bron: Onze lieve Girlscene lezeressen
Bron beeld: Weheartit

Door: Caroline, Silvia, Lonneke, Jessica, Kelly, Laura & Naomi

Super bedankt meiden!