Lifestyle

Kunstbende 2013 zoekt jou!

Met nadruk op de Crea Bea artikelen, heb je gezien dat er ontzettend veel talenten nog te ontdekken zijn. Natuurlijk zijn er veel meer talenten dan schilderen en tekenen. Misschien ben jij wel een goede danser, muzikant of denk jij dat jij de komende fashion designer bent? Dit is jouw kans, geef je op voor Kunstbende 2013!

Kunstbende is een organisatie speciaal voor jongeren die zich specialiseren in talentontwikkeling. Nu voor de 23ste keer zijn ze op zoek naar nieuw talent. Ben jij iemand tussen de 13 en 18 jaar en ben jij ergens ontzettend goed in? Geef je dan nu op!

kunstbende

Ieder jaar is er een nieuw thema en dit jaar is het thema HELDEN. De jongeren strijden per regio om een plek in de landelijke finale, waar spectaculaire prijzen te winnen zijn. Kunstbende Amsterdam organiseert jaarlijks een voorronde voor Amsterdamse jongeren. In 2013 vindt de voorronde plaats op zondag 14 april in de Meervaart.

De categorieën waarin je mee kunt doen:
– Muziek
– DJ
– Fashion
– Theater & Performance
– Film & Animatie
– Dans
– Taal
– Expo

kunstbende

Coach je beroemd!
Speciaal voor nieuw talent bied Kunstbende ook workshops aan en coaching trajecten om je te begeleiden. Bekende artiesten die ontdekt zijn door de kunstbende zijn: Trijntje Oosterhuis, Meysam Noori, Claudia de Breij, Krezip, Abdelkader Benali en Room Eleven.

Oproep Kunstbende:
“Designers to be bestormen de Kunstbende-catwalk met hun nieuwste collecties. Ben jij een modeontwerper, maak je hippe accessoires, pimp je vintage kleding of ontwerp je schoenen? Show je werk aan het fashion publiek van kunstbende & imponeer de jury met jouw kijk op mode. Dus schrijf je nu in en laat jouw werk stralen op de catwalk bij Kunstbende!”

Ben jij enthousiast? Je kunt je hier opgeven, maar kijk eerst ook even waar alle voorrondes zijn. Gelukkig heb jij nog alle tijd om te oefenen en extra goed te worden, zo ga jij die wedstrijd helemaal winnen!

kunstbende

Ga jij ook een gokje wagen en jezelf opgeven? Zo ja, met welk talent?

Bron: Kunstbende
Bron beeld: Weheartit

Door: Jitske