Films & Series

Films voor de eerste date

Eindelijk is het je gelukt! Na weken knipogen en lief lachen naar die leuke jongen uit je klas, staat er eindelijk een date gepland in je agenda (lees: groot omcirkeld met een rode stift). Jullie gaan film kijken. Je wil natuurlijk best Mean Girls kijken, maar grote kans dat hij dat niet zo leuk vindt. Hier een paar tips voor films die leuk zijn voor jou en voor hem!

Niet iedereen vindt een film tijdens de eerste date een goed idee. Je zou bijvoorbeeld niet veel kunnen praten met elkaar. Wij vinden het wel een goed plan. Waarom? Een film kan de toon zetten van de date! The Notebook zorgt bijvoorbeeld meteen voor een romantisch gevoel en een comedy is de perfecte manier om te kijken of jullie dezelfde humor delen. En het is natuurlijk erg knus…

Wil jij nog andere tips voor de eerste date? Lees dan even dit artikel.

Mr. & Mrs. Smith

Deze film is de perfecte combinatie van romantiek en actie. Jij bent blij om een stoere chick in acties te zien, en Brad Pitt is natuurlijk ook niet de minste. Je date zal blij zijn om de fantastische schietscènes en de coole achtervolgingsscène. Voor elk wat wils!

Hitch

Een goede date betekent veel lachen. Dat kan zeker met deze film. Will Smith speelt een datecoach die een kneus helpt om een echter womanizer te worden. En dat is natuurlijk extra grappig omdat jullie zelf op een date zijn! Misschien steken jullie er nog wat van op 😉

The Hangover

Met deze hilarische film ontdek je in een seconde of je date een beetje humor heeft of niet.

Pirates of the Caribbean

Een beetje actie op de eerste date kan geen kwaad. Deze film zal awkward stiltes voorkomen doordat het voor geen minuut saai is!

The Ring

Deze film moet je niet kijken als je echt niet tegen horror kunt, maar The Ring is wel de perfecte film om lekker dicht tegen je crush aan te kruipen. En dat willen we natuurlijk!

There's Something About Mary

Misschien niet de allerbeste film, maar het is wel een comedy die leuk blijft. Cameron Diaz en Ben Stiller zijn hilarisch, zoals altijd. De grappen zijn misschien een beetje plat, maar dat kunnen jullie stiekem wel waarderen.

500 Days of Summer

Zooey Deschanel kennen we van New Girl, maar ze is even adorable in deze film. 500 Days of Summer is een perfecte combinatie van comedy en romantisch bij elkaar. En dat is ook precies hoe jij wilt dat de date is!

Drive

Hij zal zich vermaken met de goede actie, en jij weet bij de naam Ryan Gosling al genoeg.

Welke film ga jij kijken op de eerste date?

Door: Emma