Lifestyle

De 10 leukste fictieve twitteraccounts

Twitter is niet alleen leuke manier om je vrienden en celebrities te volgen.. Er is een groot aantal fictieve twitteraccounts die je spontaan een lach op je gezicht bezorgen. Van het knotje van Miley Cyrus, tot de moeder die er niets van snapt en de Koningin van Nederland, allemaal hebben ze een eigen (fictief) twitteraccount. Wij selecteerden de tien leukste!

de 10 leukste fictieve twitteraccount

Anna Wintour's bob geeft haar mening over de modewereld, strooit af en toe met een (beauty)tip.

de 10 leukste fictieve twitteraccount

The Queen of England is een stoer "wijf". Zo sprong ze tijdens de opening van de Olympische Spelen met een parachut uit een helikopter om vervolgens in het Olympisch Stadion te landen. Daar is ze zelf overigens ook erg trots op. Zo twitterde ze laatst "Felix Baumgartner. Whatever. Try parachuting into an Olympic Opening Ceremony, moonbeam."

de 10 leukste fictieve twitteraccount

Ook onze eigen Koningin Beatrix is op Twitter goed vertegenwoordigd. Ze is hilarisch en weet altijd precies de juiste dingen op het goede moment te zeggen. Queen B is een held met tweets als "Die Tanja Nijmeijer, zou dat niets iets zijn voor College Tour?" en "Wat mijnheer Holleeder en de studenten voornamelijk gemeen hebben is een ongezonde interesse in Heineken."

de 10 leukste fictieve twitteraccount

Het twitteraccount "Moderne gezegden" is misschien wel het leukste Nederlandse twitteraccount. Tweets als "Je baas vragen wat hij eigenlijk voor de kost doet. Dat gezicht: onbetaalbaar!" en "Het leven is als fotograferen. Gebruik de negatieven om het positieve te ontwikkelen." worden door honderden mensen geretweet! En niet zonder reden, ze zijn goed, toch?

de 10 leukste fictieve twitteraccount

Modekeizer Karl Lagerfeld's kat Choupette heeft niet voor niets een hele collectie iPad's, ze houdt haar "eigen" twitteraccount bij. Choupette heeft een zeer uitgesproken mening, die ook nog eens heel erg grappig is. Een aantal tweets.. "Eating disorders are last season dahhhling. Let's chat Big Macs and fatties instead." en "Lopez my dahhhling, we just MUST catch up over lunch this week. Have your people call my maids."

de 10 leukste fictieve twitteraccount

Miley mag haar knotje dan ritueel hebben afgeknipt, op haar twitteraccount leeft ze door. Na haar dood… Miley's bun heeft humor, zelfspot en volgt het leven van Miley nog steeds op de voet. "Remember when I was still alive….and perfect, yea me too…. " en "Liam proposed to Miley right after she performed Lilac Wine….so it's safe to assume I was there….. "

de 10 leukste fictieve twitteraccount

Mistaken Mom heeft het idee dat haar kinderen engeltjes zijn, maar niets is minder waar.. Ze snapt het niet helemaal. Een aantal van haar meest hilarische tweets.. "My son told me he likes getting high.. maybe he should take up mountain climbing or something." en "I didn't know they sold rubber tampons! I just don't know why they come with batteries!" en "All the boys try to read my shirt, even if there's no writing on it! "

de 10 leukste fictieve twitteraccount

De Chillest Kid twittert graag "rustgevende" tweets.. voor als je gewoon even moet chillen en wel wat wijsheden kunt gebruiken. "Change your thoughts = Change your world." en "First believe in yourself… then others will too." en "People should listen as much as they talk."

de 10 leukste fictieve twitteraccount

De NS wordt nogal eens bekritiseerd om de slechte communicatie en service. Hierdoor is een parodie op het twitteraccount van de NS ontstaan. NS (mis)communicatie. Altijd als er iets met de NS aan de hand is hebben ze de meest hilarische tweets. Zoals… "Het muziekverbod is een hoax, maar wij gaan wel per 1-11 verkouden reizigers verbieden hun neus luidruchtig op te halen in de stiltecoupé." en "Vanwege al uw gezeik gaan we toch maar toiletten installeren in de Sprinters."

10 leukste fictieve twitteraccounts

Wie kent Alan Garner uit The Hangover niet? Die kleine autistische gek die er altijd weer voor zorgt dat een vrijgezellenfeestje uitloopt op een groot drama.. Op Twitter is Alan hilarisch met zijn tweets als "OMG THIS ACTUALLY WORKS! 1) Hold your breath for 10 minutes. 2) Die." en "Oh look, it's raining outside. I think I'll go on Facebook and update all my friends that don't have a window of their own."

Volg jij een van deze fictieve twitteraccounts? Zo ja welke? En volg jij misschien andere fictieve twitteraccounts die eigenlijk niet in dit lijstje hadden mogen ontbreken?! Wij zijn benieuwd!

Door Annemerel