Lifestyle

Wat geef je de familie van je vriend met suprise?

Suprise is een van de leukste dingen van de komende feestdagen. Vooral met je vriendinnen ga je lekker gekke cadeautjes kopen voor elkaar en voor jouw vader weet je al precies wat je gaat maken! Maar wat nou als je vriend je vraagt of je mee doet met de suprise bij hem thuis? Wat moet je in he-mels-naam voor zijn familie kopen?! Wij geven tips!

Allereerst: super leuk dat je mee mag doen met de suprise bij hem thuis! Dat betekent toch dat je er helemaal bijhoort. Stiekem toch wel een beetje moeilijk, want wat geef je nou aan zijn moeder, vader, broertje of zusje?

zeepje
Zo kun je voor zijn moeder een lekker zeepje uitzoeken, deze Bohemian zeep is van de Lush. Prijs € 5,35 per 100 gram. Mocht je nog wat meer geld te besteden hebben, stel dan een pakketje samen!

bruisbal
Of misschien deze leuke bruisbal met kerstman gezichtje erop! Te koop bij Lush, prijs € 5,95.

Zijn moeder
Voor zijn moeder kun je het vrij simpel houden, geef haar bijvoorbeeld wat lekkere badspulletjes van Lush, zoals een bruisbal. Je kunt ook leuke onderzetters kopen voor in het huis.

Houdt ze daar niet van? Koop dan bijvoorbeeld een plantje met een leuke pot of ga langs de kringloopwinkel om oude kopjes te kopen om er kaarsjes van te maken! Hoe? Dat doe je heel makkelijk met deze DIY! Geen zin om zelf te maken? Koop dan een lekkere geurkaars!

Vind je het toch een beetje moeilijk om iets te maken? Bak dan gewoon wat lekkere dingetjes! Wat dacht je van muffins die je versiert met boompjes? Je kan hier zien hoe je dat moet doen!

sokken
Zo kun je voor zijn vader sokken kopen. Die komen altijd van pas, want wie heeft er nou geen sokken nodig ;-)? Deze vijf paar zijn leuk en weer eens een keer wat anders. Te koop bij H&M, prijs € 7,95.

Zijn vader
Oei, zijn vader is misschien wel het moeilijkste om een cadeautje voor te kopen. Toch kun je genoeg verzinnen, denk bijvoorbeeld wat je aan jouw vader zal geven. Een paar sokken of lekker standaard een luchtje.

Je kunt ook een pak koffie halen bij een leuk koffiezaakje. Er zijn namelijk heel veel verschillende soorten en smaken koffie, leuk om ze een keer te laten proberen!

Zijn broertje
Heeft hij een oudere broer? Dan kun je misschien aan je vriend vragen waar hij allemaal van houdt, heeft hij bijvoorbeeld een hobby? Over het algemeen zijn mannen altijd wel blij met: een grappige film, een grappig gadget waar hij wel om kan lachen, zoals bierglas of een gekke aansteker.

Voor een jonger broertje kun je denken aan stripboek of een leuk mutsje met handschoenen.

Voor meer mannen-cadeautjes kijk je even hier!

fifa
Zo kun je voor zijn broer(tje) ook een leuk spel kopen op de Playstation, Xbox of de computer. Bij de Bart Smit zijn er een aantal leuke spellen te koop. Helaas zijn deze wel vaak duurder, dus misschien kun je wel samen doen?

Zijn zusje
Als zijn zus ongeveer even oud is als dat jij bent, dan is een cadeautje toch wel wat makkelijker! Aangezien de kans groot is dat jij ongeveer hetzelfde leuk vindt. Ga bijvoorbeeld voor een leuk paar hippe sokken of een hip armbandje.

Wil je geen standaard cadeau? Maak dan iets zelf! Zo hebben we hier een DIY kleine stoffen tassen heel makkelijk omtovert tot leuke kussens! Ga dus eens de winkels af voor leuke tasjes! Is ze wat ouder dan kun je gaan voor een romantische film of een klein woonaccessoire voor in haar huis, zoals een kaarshouder. Is ze jonger, dan kun je nadenken over leuke pennen, een mooi etui met leuke gummetjes om een pakketje te maken. Denk eraan: wat vond jij leuk op die leeftijd?

notebook
Leuke dvd's voor zijn zus: The Notebook, P.S. I love you, Two weeks notice en The Vow. Je kunt ook voor een wat grappigere film gaan, zoals: Bridget Jones, Bridesmaids of Mean girls.

Nog meer cadeautjes
Die altijd wel in de smaak vallen:
– Goed boek
– Spelletje zoals Rummikub
– Showergel en deopakketten
– Leuke paraplu
– Staatslot
– Krasloten voor iemand die aan het sparen is (meer als een kleinigheidje erbij als een grapje)
– Leuk tijdschrift

Verder kun je meestal wel leuke dingen vinden bij de Xenos en Expo. Voor meer ideetjes kijk je nog even hier en hier!

sjaal
Een sjaal is ook altijd leuk om te geven, voor zowel zijn moeder als zus. Deze is van H&M, prijs € 14,95.

Niet alle cadeautjes zullen evengoed aansluiten op iedereen, maar deze suggesties moeten jullie gewoon een ideetje geven om een cadeautje te verzinnen. Als laatste: kijk hier voor ideetjes voor leuke cadeau verpakkingen!

Hebben jullie nog tips om te kopen als suprise-cadeautje voor je familie van je vriendje?

Bron beeld: Weheartit

Door: Jitske