Lifestyle

Vijf dingen die je moet weten over The Carrie Diaries!

We zijn er nog steeds niet overheen dat Sex and the City toch echt voorbij is. Jarenlang hebben we genoten van de vier vriendinnen, hun liefdesleven en de geweldige fashion. We sprongen dan ook een gat in de lucht toen we hoorden dat er een serie komt over de jonge Carrie Bradshaw. Zie hier de eerste beelden en lees vijf dingen die je moet weten over ‘The Carrie Diaries’.

In januari is het zover: de eerste aflevering van de nieuwe serie ‘The Carrie Diaries’! De serie volgt Carrie Bradshaw als tiener. We gaan daar even voor terug in de tijd, 1984. De jonge Carrie wordt gespeeld door AnnaSophia Robb. We zullen vriendschappen, relaties, break-ups en verliefdheid (op New York City) zien. Natuurlijk speelt mode ook hier een hoofdrol. Niemand minder dan de stylist van Gossip Girl Eric Daman (hij is voor Gossip Girl de assistent van Patricia Fields, de styliste van SATC geweest) zal de jonge Carrie aankleden. Be prepared for some fabulous fashion!

carrie

Vijf dingen die je moet weten over ‘The Carrie Diaries’:

1. Ook de jonge Carrie kan niet omgaan met technologie
”Moet ik ook typen? Want daar ben ik niet zo goed in”, zegt de jonge Carrie in de eerste aflevering. Tja, toen was zij ook al niet goed met apparaten…
2. Carrie zal veel fouten maken
”Carrie is echt een individu, ze zal niet snel iemand volgen of nadoen.” zegt Candace Bushnell, die Carrie heeft bedacht. ‘‘Ze maakt dingen mee die zoveel meiden meemaken in het echte leven. Daar hoort ook fouten maken bij”.
3. Meet the Bradshaws!
In Sex and the City hebben we haar ouders nooit ontmoet. Laat staan haar broers of zussen. Eigenlijk weten we niet eens of ze die heeft. We weten alleen dat haar vader haar heeft verlaten toen ze klein was. ‘The Carrie Diaries’ focust zich ook op de relatie met haar familie. Ze heeft een vader en een klein zusje Dorrit. Haar moeder is overleden. Candace Bushnell: ”We praatten niet veel over Carrie’s familie in Sex and the City omdat als je in New York woont, je vrienden je familie worden. Deze serie wordt anders dan Sex and the City en dat is juist leuk!”
4. Geen ‘Baby Muppets syndroom’
”We willen geen Baby Muppets Syndroom — ‘Oh kijk, daar is baby Samantha! En dat is baby Charlotte”’ zegt Amy Harris, producer van de serie. ”De personages in ‘The Carrie Diaries’ zijn anders dan in Sex and the City. Maar je door deze serie wel inzien waarom Carrie vriendinnen is geworden met Charlotte, Samantha en Miranda.” Maar als de serie meerdere seizoenen zal krijgen (dat hangt af van de kijkcijfers), dan zou het wel kunnen dat een personage van Sex and the City langskomt. Ze zijn er in ieder geval niet strikt tegen.
5. Sarah Jessica Parker staat achter AnnaSophia Robb
”Ze heeft me een heel lief briefje gestuurd” vertelt AnnaSophia. ”Hierin wenste ze mij succes”. Je hoort het, ook Sarah Jessica Parker approves deze serie!

Bekijk hier de eerste beelden van The Carrie Diaries!

carrie

carrie

Wat vind jij van The Carrie Diaries? Ga jij kijken?

Bron: people, celebuzz, huffingtonpost

Door: Emma