Lifestyle

Grenzeloos verliefd #5

Hand in hand lopen jullie op het strand, helemaal vol geluk kijken jullie elkaar aan. Vlinders fladderen in je buik en het liefst ga je nooit meer naar huis. Helaas eindigt de vakantie en je zult toch echt terug naar Nederland moeten, want daar is op dit moment je leven, toch? Deze rubriek gaat over meiden waarbij hun geliefde in het buitenland woont.

Judith: “Ik ontmoette hem deze zomer in Griekenland. Toen ik hem voor het eerst zag, dacht ik al: jij bent van mij! Na een paar dagen kwamen we in contact in het zwembad. Het klikte meteen, hij was knap, grappig en lief, de perfecte jongen voor mij. Hij kwam alleen helaas niet uit Nederland, maar uit België. Elke dag werd ik verliefder op hem en er waren ook signalen dat hij mij ook leuk vond.

love

Drie dagen voordat ik naar huis ging, moest hij terug naar huis. De laatste avond hebben we met z’n tweetjes op de bank van het hotel gekletst totdat we bijna in slaap vielen. De volgende ochtend gaf ik hem een knuffel en was bang dat ik hem nooit meer zou zien. Twee dagen later was hij jarig en na een felicitatie waren we ’s avonds een beetje aan het praten over Facebook. Ik werd door een vriendin overgehaald om hem te vragen of hij mij ook leuk vond en ik ben nog steeds blij dat ze dat gedaan heeft. Hij zei namelijk ja!

Op dat moment was ik heel blij en besefte ik niet hoe moeilijk het zou worden. Een vriendje in Amerika is nog minder leuk, maar het betekent hetzelfde. Je kan nooit eens gewoon spontaan bij hem langsgaan of elkaar een knuffel geven als het even niet meezit. Natuurlijk ben ik blij dat we zo goed contact hebben, maar het is jammer dat hij zo ver weg woont…

love

Ik weet niet wat er later gaat komen en daarom probeer ik zoveel mogelijk te genieten van wat we nu hebben. Het is niet makkelijk: een vriendje in het buitenland. Ik weet dat er meiden zijn die vriendjes hebben die nog verder wonen, daarom wil ik hen succes wensen!”

Ben jij ook grenzeloos verliefd?

Heb jij jouw geliefde ook in het buitenland zitten en zou je dat graag met ons willen delen? Stuur dan jouw verhaal in een word-bestandje (van maximaal 1 A4-tje) op naar stage@girlscene.nl o.v.v. 'Grenzeloos verliefd'. Wie weet zie jij dan net als Judith jouw verhaal op Girlscene verschijnen!

Door: Judith