Lifestyle

Ik wil een vriendje. Help!

Het is vrijdagavond. Al je vriendinnen zijn bij hun vriendje te vinden. Het wordt buiten steeds kouder. Het zal wel fijn zijn als jij iemand had waar jij lekker tegen aan kon kruipen… Zucht, je wil een vriendje! Maar hoe pak je dit aan?

Allereerst moeten we zeggen dat we je natuurlijk niet echt kunnen helpen met het zoeken van een vriendje. Helaas bestaat er geen winkel waar je jouw droomjongen kunt kiezen en meenemen. Een vriendje vinden heeft niks te maken met hoe je eruitziet. Het gaat erom dat je een klik hebt met een jongen. Soms duurt het even voordat je dat vindt, maar dat is heel normaal.

bf

Er zijn natuurlijk wel tips die je kunnen helpen. De belangrijkste? Wees niet bang om met jongens te praten! We know, dat is soms super scary (vooral als je met je crush praat!), maar we verzekeren je dat de meeste heel makkelijk zijn om mee te praten. Misschien kun je niet hetzelfde met jongens praten zoals je met je vriendinnen praat, maar je kunt echt wel grapjes maken of klagen over het huiswerk dat jullie moeten maken. Kijk of jullie een gemeenschappelijke interesse hebben (is hij ook fan van jouw lievelingsband? Perfect!) en praat daar met hem over.

bf

Je moet jezelf openstellen. Je kan eigenlijk overal een leuke jongen ontmoeten. Of het nou tijdens uitgaan, op school, in de supermarkt of zelfs op straat is. Houd je ogen dus altijd open en ben bereid om nieuwe mensen te leren kennen! Wees niet bang om een beetje oogcontact te maken met een leuke jongen en spreek hem aan! Jongens vinden zelfverzekerde meiden namelijk hartstikke leuk! Wees jezelf en laat de jongens zien wat voor leuke meid jij bent. Maak vrienden (jongens)! Het is niet zo moeilijk als het lijkt.

bf

Maar toch: je moet nooit elke minuut van je leven spenderen aan het vinden van een vriendje. Dat zal je nooit gelukkig maken en bovendien werkt het ook niet zo. Als je alleen maar denkt aan hoe graag je een BF (boyfriend) wilt, dan zal je er echt geen plezier in hebben. Relax, en doe leuke dingen die je blij maken. Denk niet meteen aan een potential boyfriend als je een jongen ontmoet. Dit klinkt stom en afgezaagd, maar meestal vind je een vriendje als je er niet naar op zoek bent.

bf

Je bent single. Geniet ervan! Tuurlijk, het is hartstikke leuk om een vriendje te hebben. Maar guess what? Single zijn kan net zo leuk zijn! Er is geen reden om je te haasten in een relatie. Als het gebeurt, dan gebeurt het. Maar wees nooit tevreden met minder dan je verdient.

bf

Heb jij nog tips om een vriendje te 'vinden'?

Bron beeld: weheartit

Door: Emma