Lifestyle

Je bent niet de enige die…

Elk jaar weer heb je een lijstje met voornemens voor het hele jaar: meer sporten, gezonder leven, minder geld uitgeven en hogere cijfers halen. Binnen twee weken val je weer terug in je oude patroon en doe je alsof je neus bloedt. Maar je bent echt niet de enige! Want heel veel meisjes hebben confessions to make.

Je bent namelijk niet de enige die…

… zegt dat je bezig bent met een leuk boek als je alleen het eerste hoofdstuk hebt gelezen, ongeveer twee maanden geleden.

stof

… naar school lopen ziet als een sport.

… altijd een frikadellenbroodje haalt in de pauze in plaats van een gezonde salade, BOEIEND!

… een zak chips opentrekt om eigenlijk de helft te bewaren, maar op de helft graag toch nog een handje wil en vervolgens merkt dat de zak al op is. Oeps!

… een zak snoep helemaal opeet, omdat hij ‘per ongeluk’ te ver openscheurde… Tsja, dat moet ik het wel opeten!

… altijd baalt van een middagje shoppen, omdat je OF te veel hebt uitgegeven OF helemaal niks kunt vinden. Nee, het kent geen tussenweg, zucht!

grappig verhaal
… een grappig verhaal gewoon niet kunt vertellen, omdat het gewoon te grappig voor woorden is.

… schoenen eigenlijk veel te klein of te groot koopt omdat ze het laatste paar zijn. Ze zijn ook zoooo mooi, perfect, alles! Alleen een beetje te klein… Nja onder het mom van: wie mooi wil zijn, moet pijn lijden dan maar!

… het checken van de Facebook van je crush als dagelijkse bezigheid heeft.

… heel ‘per ongeluk’ een minuutje te laat in de les komt, zodat de hele klas jouw outfit kan bewonderen. Yes I’m looking gooood!

… zich gigantisch aan het uitsloven is in de sportschool om vervolgens een hele pizza op te eten. Ach, ik heb dit zooooooo verdiend!

dierenplaatje
... lacht om bewerkte dierenplaatjes, omdat je stiekem jezelf erin herkent. Hihihi, heeeel flauw.

… altijd boos op je vader wordt als je jouw broek niet meer past, omdat je denkt dat de broek veel te heet gewassen is, om vervolgens het antwoord te horen: ‘Hoezo? Ik heb die broek nog helemaal niet gewassen.’

… dan vervolgens compleet in paniek raakt. O-m-g, I gained weight!

… dan toch besluit de broek aan te trekken en rollend over het bed je broek probeert dicht te doen, terwijl het eruitziet als een trieste vechtscène uit een van je favoriete films.

… het dan opgeeft, de knoop open laat staan, een langere top erover zoekt om het te camoufleren en zo naar buiten stapt. Shittie! Chipje minder vandaag dan maar…

awkward moment
… die dit het meest awkward moment ever vindt…

Komt dit jou bekend voor? En weet jij nog een leuke ‘Je bent niet de enige die…’? Stuur deze dan naar stage@girlscene.nl o.v.v. ‘Je bent niet de enige die’ en maak kans op een goed gevulde goodiebag!

Bron beeld: Weheartit

Door: Jitske