Lifestyle

Goodbye Forever, xoxo Gossip Girl

We genieten elke week van de roddels, samenzweringen, liefdes en fantastische fashion in Gossip Girl. We moeten nu al huilen om het feit dat onze guilty pleasure er dit seizoen mee stopt. Voorgoed. Zucht… We missen ze nu al. Maar geen zorgen: Gossip Girl zal gepast afscheid nemen!

Zoals we gewend zijn van onze lievelingsserie, zal Gossip Girl geheel in stijl afsluiten. Schrijf 17 december maar in jullie agenda’s (met rode pen en veel huil-smileys), want dat is de dag dat de allerallerallerlaatste aflevering uitgezonden zal worden in Amerika. Dat betekent dat wij ‘m de volgende dag online kunnen bekijken.

Gelukkig hebben we genoeg tijd om tot besef te komen dat we nooit meer een fijne aflevering kunnen zien, want Gossip Girl krijgt een twee uur durende goodbye treatment. Het eerste uur zullen er speciale scenes en een interview met de cast en producers uitgezonden worden. Daarna komt dan echt het moment waar we zo lang tegenop zien… de laatste aflevering ”New York, I love You XOXO”.

De cast van Gossip Girl is al klaar met filmen en ook zij hebben gepast afscheid genomen met een Gossip Girl Wrap Party.

gg

gg

gg

gg

gg

gg

haar
Na het filmen zette Leighton Meester meteen de schaar in haar lokken. Wat vinden jullie van haar nieuwe hairdo?

Dingen waar wij reuze benieuwd naar zijn:
– Zullen Chuck en Blair eindelijk een happy ending krijgen?
– Zullen wij ooit te weten krijgen wie Gossip Girl dan is?
– Met wie zal Nate eindigen?
– Zullen Serena en Dan gaan inzien dat ze bij elkaar horen?
– Zullen we Jenny, Eric en Vanessa ooit nog zien?
– Zal Bart Bass zijn verdiende loon krijgen?
– Zal Lily nog voor het geluk kiezen en niet voor het geld?

Wat hoop jij voor de personages in Gossip Girl voor het eindigt? En bovenal: wat wordt onze vervanger voor Gossip Girl?!

Bron: uk.eonline. tvline, justjared, huffingtonpost

Door: Emma