Lifestyle

We introduce you: Pixum!

Foto’s uitprinten voor speciale gelegenheden is altijd leuk. Zo geef je jouw vriendje bijvoorbeeld een canvas foto voor op zijn kamer, je vriendin een leuk fotoboek van jullie samen en voor je ouders print je wat leuke foto’s uit. Maar nu gaan we nog een stapje verder, wat dacht je van foto’s op de leukste artikelen?

Wij vonden de webshop: Pixum!

pixum

pixum

pixum

Foto’s op een mok waaruit je lieve vriendin kan drinken. Foto op een spaarpot, zodat je jezelf herinnert waarvoor je aan het sparen bent. Een super kiekje op een kussen, zodat je jezelf iedere dag in slaap droomt. Klinkt leuk hé? Misschien nog wel een klein beetje leuker dan gewoon een fotootje geven. Je kunt het ook combineren! Geef een leuke mok, maar maak ook een fotoalbum of print wat leuke foto’s uit, dat kan namelijk ook op Pixum! De website staat namelijk bekend om hun fotoservice en albums.

Wij bij Girlscene waren zo enthousiast over al deze foto artikelen dat we zelf een aantal leuke dingetjes besloten te bestellen. Zo leek ons een sportbidon voor hardloopfanaat Annemerel ons een perfect cadeautje voor haar harde werk bij Girlscene! Of wat dacht je van een leuk canvastasje met Danique’s mooiste herinnering: Parijs.

pixum annemerel
Een bidon voor Annemerel met een van haar grootste overwinningen: de Amsterdamse marathon!

pixum

pixum danique
Danique met haar mooiste foto van Parijs op een canvas tasje!

Zo bestelden we ook een leuke mok waar we thee uit kunnen drinken terwijl we terugdenken aan die leuke tijden. Mokken met leuke en bijzondere foto’s van momenten die niet vergeten mogen worden, en waar we stiekem toch wel heel blij van worden als we daaraan denken.

jitske en emma

pixum jitske
Een voorbeeldje is de mok van Jitske, waar ze samen met Emma op staat bij de modeshow van Raak.

Emma had een superleuke dag met haar idool a.k.a. stylist Fred van Leer. Om dit niet te vergeten heeft ze dit heerlijke kussentje gekregen, zodat ze dit moment nooit meer zal vergeten.

pixum emma

emma en fred van leer
Zo kan Emma altijd rustig slapen met Fred van Leer aan haar zijde. Roekoeroekoe!

Voor Quirine kozen we voor een leuke herinnering van haar eerdere stage bij Girlscene. Omdat ze het toen zo naar haar zin had is ze speciaal terug gekomen! En kijk eens, Danique staat er ook nog op!

pixum
Hier de hartjesbol van Quirine. Samen met de bidon van Annemerel en een etuitje met de foto van Jitske en Emma.

Heel simpel
Bestellen bij Pixum is niet alleen heel leuk (omdat je hartstikke veel keuze hebt uit producten zoals onderzetters, boekjes, knuffelbeertjes en nog veel meer), maar ook heel erg simpel. Je zoekt een leuk item uit, klikt op ‘Nu ontwerpen’, upload een foto en stelt hem een beetje bij op je ontwerp en klaar! It’s as easy as that. Binnen een paar minuten heb jij jouw item klaar voor verzending.

muismat

muismat
Zo is deze muismat binnen een minuutje gemaakt!

muismat

Na een ochtendje gezellig met z’n allen wat foto producten uit te kiezen, klikten we op verzenden en werden de producten een paar daagjes later weer uitgepakt uit de doos die naar het kantoor werd gebracht. Gelukkig waren alle foto’s goed gelukt en werden ze niet onduidelijk (wat je best vaak hebt als je zulke producten gebruikt en dat is jammer). Pixum is dus een erg fijn omdat de fotokwaliteit er goed uit blijft zien.

Verder is het ook leuk om te weten dat jij jouw eigen designs kan uitprinten! Wat dacht je van een tekening op een canvas tasje of een mooie foto op een spaarpot?

Voor Quirine kozen we voor een leuke herinnering van haar eerdere stage bij Girlscene. Omdat ze het toen zo naar haar zin had is ze speciaal terug gekomen! En kijk eens, Danique staat er ook nog op!

Voor Quirine kozen we voor een leuke herinnering van haar eerdere stage bij Girlscene. Omdat ze het toen zo naar haar zin had is ze speciaal terug gekomen! En kijk eens, Danique staat er ook nog op!

Dat niet alleen! We maakte ook onze eigen ‘Girlscene merchandise!’

girlscene

girlscene
Leeeeeeeuk he? Nu kunnen alle stagiaires, Danique en Annemerel uit hun eigen Girlscene mok drinken! Plus al jullie pakketjes in stijl op de post doen met deze supercute Girlscene canvas tasjes!

Liever gewoon foto’s uitprinten of een fotoalbum maken?
Toch nog even een fotoboek uitprinten als je jouw producten bestelt? Of ga jij liever voor een canvas foto van jou en je vriend? Dat kan ook. Pixum biedt op haar grote website dit ook nog aan. Heel simpel & leuk knutsel en print jij heel makkelijk de foto’s uit.

fotoboek
Zo kun je een fotoboek uitkiezen die het beste bij jou past. Ga je bijvoorbeeld voor een paar leuke versiersels…

fotoboek
Of houd je het heel basic en simpel?

canvas

Om het nog specialer te maken kun je ook voor een memory box gaan. Deze geef je bijvoorbeeld aan je vriendje met de leukste foto’s van jullie!

memory box

Foto’s bestellen wordt ineens een stuk leuker door Pixum. Wij bij de redactie hebben het echt heel leuk gehad allerlei leuke foto producten uit te zoeken en te ontwerpen. Super simpel en helemaal niet zo duur! Wij raden het dus zeker aan, heel erg leuk voor een cadeautje voor je beste vriendin, vriend of ouders.Met Girlscene gratis verzending bij Pixum!
Bestel de leukste fotocadeaus en betaal geen verzendkosten bij Pixum!

Ga jij ook iets leuks bestellen bij Pixum?

Door: Jitske