Lifestyle

Grenzeloos verliefd #6

Hand in hand lopen jullie op het strand, helemaal vol geluk kijken jullie elkaar aan. Vlinders fladderen in je buik en het liefst ga je nooit meer naar huis. Helaas eindigt de vakantie en je zult toch echt terug naar Nederland moeten, want daar is op dit moment je leven, toch? Deze rubriek gaat over meiden waarbij hun geliefde in het buitenland woont.

Anna Loisa: Zes maanden geleden ben ik voor het eerst naar Amerika geweest. Mijn zus woont en werkt daar, en ik heb haar vier weken opgezocht. De eerste week was vooral kennismaken met de omgeving en een beetje wennen. Dit deed ik in haar prachtige villa die zij samen met drie andere meiden deelt.

love

Het tweede weekend dat ik in Amerika was stond een tripje naar het strand gepland samen met een vriendin van mijn zus, haar vriendje en vier andere jongens. Ik keek hier natuurlijk ontzettend naar uit, want ik was wel benieuwd hoe die échte Amerikaanse jongens nou waren! Tijdens het weekend trok ik de hele tijd veel op met een jongen, Dan. We konden het erg goed met elkaar vinden en waren bijna continu samen. Hij zag er leuk uit, was ontzettend gezellig en had goede humor. Bingo!

Ik had mijzelf nog zó voorgenomen om niet verliefd te worden, maar helaas, als het gebeurt dan kan je dit onmogelijk tegenhouden.

love

Dat weekend daarop was er een houseparty bij het huis van mijn zus. Een typisch Amerikaans feestje dat bijna elk weekend wel plaatsvindt. Natuurlijk was Dan daar ook. We spendeerden de hele avond naast elkaar bij het kampvuur. Die avond heb ik ook verteld dat ik hem heel erg leuk vond, maar dat ik het ook heel erg moeilijk mee had aangezien ik nog maar zo weinig tijd overhad in Amerika. Dan vertelde mij toen dat hij mij ook heel leuk vond en dat we het beste konden genieten van de tijd die we nu samen hadden. Die avond hebben we gezoend en heeft hij bij mij geslapen.

Het afscheid was heel erg moeilijk, maar hij komt met Kerst en oudjaar naar Nederland toe om het samen met mij te vieren. Ik hoop dat hij een hele tijd kan blijven en dat ik dan snel weer naar hem toe kan gaan. De afstand is erg groot en het is heel erg lastig, maar we willen alles geven om het te laten werken. Hopelijk komt er een dag dat we voor altijd samen kunnen zijn.

kerst love

Ben jij ook grenzeloos verliefd?

Heb jij jouw geliefde ook in het buitenland zitten en zou je dat graag met ons willen delen? Stuur dan jouw verhaal in een word-bestandje (van maximaal 1 A4-tje) op naar stage@girlscene.nl o.v.v. 'Grenzeloos verliefd'. Wie weet zie jij dan net als Anna Loisa jouw verhaal op Girlscene verschijnen!

Door: Anna Loisa