Fashion

Minnetonka’s combineren

Minnetonka’s zijn al een tijdje hip en worden nu ook al steeds vaker op straat gespot! Maar volgens mij vinden veel meiden het nog lastig om deze aparte laarzen te combineren. En dus geeft Girlscene je wat suggesties!

– Combineer het niet met nog meer franjes en suède items. Op  die manier ga je een beetje op een indiaan lijken, en dat is volgens mij niet echt de bedoeling.
– de superhoge minnetonka’s (tot de knie) zijn superleuk onder een rokje of jurkje. Wanneer je wat steviger bent, zijn ze niet echt een aanrader in combinatie met een jeans (dan lijk je nog proppiger). Onder een jurkje of rokje is veel beter!
– De lage (tot je enkels) vind ik weer een echte no-no onder een rokje. Superleuk met een skinny jeans, vooral met een lekker vale.
– Hou het simpel! Door de fringes zijn de minnetonka’s echte eyecatchers, houd de rest van je outfit dus lekker simpel.

Eens even kijken hoe de celebs ze combineren:

Kate Moss is een echte Minnetonka-fan (ze draagt ze al sinds 2003!) en heeft ze in alle kleuren. Eens kijken hoe zij ze combineert:

Hier draagt Kate ze lekker rockchick met een zwarte legging en een stoer printshirt. Leuke, noncha accessoires maken het geheel af. Leuke combi, zo kan het dus ook! En Kate laat zien dat je kleuren helemaal niet per se met elkaar moet combineren.

Ook de tan-kleurige lage versie draagt ze met een all black outfitje. Beetje saai, vind ik, maar staat haar wel erg goed.

Kijk: dit is leuk! Een hele lieve, roze outfit met de stoere zwarte hoge minnetonka’s eronder. Hoe mooi! Ze draagt een oversized katoenen jurkje met daarover een sjaaltje als riem. En… de minnetonka’s! Super outfit.

Lekker casual: afgeknipte shorts, oversized sweater en minnetonka’s. Beetje saai, maar wel leuk!

Hoe andere celebs de laarzen combineren:

Mischa Barton met wel super opvallende minnetonka’s! Wauw, wat veel fringes. Ze combineert het lekker casual met een tan-kleurig rokje en wit shirt. Wel oké, ik vind zelf de laarzen echt een beetje too much.

De toen nog zwangere Nicole Richie droeg ze met superskinny jeans, een zwarte top en wit vestje. Heel simpel, maar wel een erg leuke outfit! Ze heeft er wel over nagedacht, want het matcht allemaal goed met elkaar.

Oeh, leuke outfit van Lindsay Lohan! Ook zij draagt de laarzen met superkorte jeans shorts. Lekker simpel gecombineerd met een witte blouse en mooie tas. Perfecte combi!

Ook Lauren Conrad draagt haar zwarte minnetonka’s heel simpel: zwarte legging, wit shirt en mooie tas. Meer heeft ze ook niet nodig!

Het mag dus wel duidelijk zijn dat de minnetonka’s vooral lekker simpel gedragen mogen worden. Ik heb zelf ook even een outfit met de mooie laarzen in elkaar gezet:

door onze redactrice Cynthia