Films & Series

Memories: de leukste series van vroeger!

Zonder dat we er eigenlijk bij nadenken stoppen we op een gegeven moment met kijken naar onze favoriete serie. Dat kan omdat het ophield of omdat je het te druk kreeg met allerlei andere dingen. Toch is het altijd leuk om er weer een keer aan te denken. Om nog eens extra te genieten van onze favo series toen we nog 'klein' waren!

Beugelbekkie
Ken je haar nog? Sharon Spitz? Met die beugel die soms wel heel erg in de weg zat? Samen met haar beste vriendin Maria en beste vriend Cornel gingen ze alles aan, zoals de up’s and down’s van school. Ohhh, stiekem wensen we nu nog steeds dat Sharon iets heeft met haar crush Aaron. Hoe vaak heb jij tijdens deze serie gedacht: Omg, dat is zooo herkenbaar!

Hier de aflevering ‘De taal van de liefde’, waar Marcheillo naar Elkfort komt om Sharon op te zoeken!

Rocket power
Rocket boy, Rocket girl, Twister en The Squid. Samen skatend over Zeekust om vervolgens een hamburger te eten bij Tito en Ray in de Kustkeet. Wat een geweldige tijden! Iedereen wilde skater worden na het zien van dit programma.

Ken je de aflevering nog waar ze met zijn allen een geweldig zandkasteel bouwden? Hier de aflevering ‘De zandkasteelwedstrijd’.

As told by Ginger
We all loved Ginger Houtslag en haar avonturen op de middelbare school. Gelukkig had ze altijd Pauline en Merel naast zich staan. Natuurlijk kwam Sofie zich ook wel eens met haar leven bemoeien, maar het was altijd spannend hoe dat zou aflopen.

De meest spannende aflevering ooit was toch wel de aflevering waarin Erik het uitmaakte met Ginger en ze uiteindelijk in het ziekenhuis belandde. Laten we allemaal nog even daarnaar kijken:

Lizzie McGuire
Lizzie en haar alter ego Lizzie (dat grappige animatie poppetje dat laat zien wat ze denkt, maar niet durft te zeggen). Hoe vaak hebben wij wel niet zo’n alter ego gehad die net als Lizzie naar je toe schreeuwde. Samen met Gordo en Miranda beleefde ze blooper naar blooper.

Stiekem hebben we ook een paar traantjes gelaten toen de serie er besloot mee te stoppen. Hier nog voor een keer de laatste aflevering!

Nog een klein stapje terug
Nu gaan we nog een klein stapje terug en gaan we de series terug halen die we keken toen we nog kleiner waren.

Dinobabies
Dinobabies, do I have to say more? Wat waren dat toch avonturen!

“Dinobabies spelen want ze hebben alle tijd
't Is een groepje van vier jongens en een hele lieve meid
Dinobabies maken elke keer van alles mee
Dinobabies zijn okeee!”

Telekids
Telekids! Het geweldige programma van Carlo en Irene. Hier stonden we vroeger voor op en keken het altijd met veel plezier.

“Oeh ah, ochtendgymnastiek. Oeh ah, fanatiek!”

Pittige Tijden
Als een onderdeel van Telekids hebben we Pittige Tijden altijd met alle liefde gekeken. Wat hebben we toch gelachen! Laten we er nog even een keer van genieten.

Boesboes
“Welke os kan ons iets leren?
Boes Boes! Boes Boes!
En een fietsband repareren?
Boes Boes! Boes Boes!
Rock en Roll en ook nog de samba danst hij met je mee!!
Wie laat zich niet koeieneren?
Boes Boes! Boes Boes!
Boes Boes! Boes Boes!”

Deze mogen we natuurlijk ook niet vergeten:

Shin Chan!
Wat heeft die kleine opdonder het toch lastig gemaakt voor Mitsy en Harry, maar wat was het toch altijd leuk om te kijken!

Powerpuff Girls
Tututududududuuuu! De Powerpuff Girls. Hoe vaak hebben we deze meiden wel niet nagespeeld? Wie was jij? Slimme Blossum, lieve Bubbles of stoere Buttercup?

Natuurlijk zijn er nog veel meer series waar we altijd met liefde naar keken. Speciaal voor jullie hebben we er een aantal geselecteerd. De anderen mogen ook niet vergeten worden, laat dus snel weten wat jouw lievelingsserie was. Misschien zie je deze dan snel voorbij komen op Girlscene!

Wat is jouw favoriete serie van vroeger?

Door: Jitske