Lifestyle

Je bent niet de enige die..

Elk jaar weer heb je een lijstje met voornemens voor het hele jaar: meer sporten, gezonder leven, minder geld uitgeven en hogere cijfers halen. Binnen twee weken val je weer terug in je oude patroon en doe je alsof je neus bloedt. Maar je bent echt niet de enige! Want heel veel meisjes hebben confessions to make.

Je bent namelijk niet de enige die…

… McDonalds al ruikt als je er alleen maar aan denkt. Frietjes, hmmmm!

mcdonalds

… net doet alsof je belt als je denkt dat er een enge man achter je loopt, om tot de ontdekking te komen dat er helemaal niemand is…

… in de trein je tas op je stoel naast je laat staan en naar buiten kijkt zodra de trein stilstaat op het station, en net doet alsof je de instappende mensen niet ziet, zodat je jouw tas niet hoeft op te tillen. Ik wil alleen zitten!

… stiekem dan toch heel bezwaard bent als er niemand naast je komt zitten. Hallo, wie wil er nou niet naast mij zitten? Stink ik ofzo?

… bij ieder bliepje van je telefoon denkt dat het je crush is die je eindelijk sms’t, maar het alleen maar een sms’je van je provider is om te melden dat je beltegoed meer hebt.

butt

… om vijf uur heel gelukkig wakker wordt met het idee dat je nog drie uurtjes in je warme bed kan liggen. Ahhhh, fijn!

… een fotoshoot begint voor een nieuwe profielfoto, maar na vijf minuten boos ophoudt omdat je vindt dat je er niet goed uitziet. Frustrerend!

… alleen maar naar voetbal kijkt voor de knappe jongens.

… er tijdens het bellen achter komt dat je steeds rondjes loopt.

… moet lachen om een gênante foto van iemand. Maar die gênante foto van jou, die mag niemand zien!

… in openbaar vervoer het heel leuk vindt om mensen te observeren. 

zwitsal

… heerlijke Zwitsal babycrème gebruikt. Lekker zacht & het ruikt zooo heerlijk!

Komt dit jou bekend voor? En weet jij nog een leuke ‘Je bent niet de enige die…’? Stuur deze dan naar stage@girlscene.nl o.v.v. ‘Je bent niet de enige die’ en maak kans op een goed gevulde goodiebag!

Bron beeld: Weheartit

Door: Jitske & Girlscene lezeressen Romy, Emma & Nadia

Super bedankt meiden!

Must reads 👀