Lifestyle

Joepie! De nieuwe Girlscene morgen online!

Eindelijk is het zover! Na maanden wachten en uitstellen is het tijd voor de nieuwe Girlscene! De website is vanaf morgen te zien in een gloednieuw, mooier en verbeterd jasje. Maar, daar gaat helaas wat werk aan vooraf en de website zal daarom morgen even offline gaan. Daar lees je hier alles over!

Kijken jullie ook zo uit naar de nieuwe Girlscene website? Nou, nog heel even wachten! Morgen is het eindelijk zo ver en kun je de hele avond rondsurfen en alle nieuwe features bekijken. Want, zoals beloofd, is Girlscene helemaal verbeterd en zijn er een hoop leuke extra’s! Zo kun je jouw eigen blog bijhouden, artikelen loven, zijn er allerlei nieuwe rubrieken en heb je een uitgebreider profiel. To name a few!

GS
Naast het hoofdartikel zullen iedere dag de leukste blogs worden uitgelicht. Wie weet komt jouw blog in de spotlight!

Helaas kost al het overzetten van de artikelen en de verandering van oud naar nieuw wat tijd. Daarvoor zal Girlscene even offline gaan. Vanaf morgen 9.00 uur kun jij dus even niet op Girlscene kijken. We zullen zo snel mogelijk werken om de nieuwe website online te zetten, dus we verwachten dat jij rond 12.00uur voor het eerst een kijkje kan nemen!

GS
Ook hebben de video’s een nieuwe look gekregen, zijn de thumbs groter en hebben we een ‘Get the look’ rechts langs de site staan. Hier vind je de leukste outfits die jij voor een fijn prijsje kunt scoren.

Dus meiden, nog heel even wachten! We beloven je dat het al het wachten waard is geweest 😉 Natuurlijk kan niet alles meteen optimaal werken en je kunt hier en daar nog wat probleempjes ondervinden. Mocht je nu iets zien en denken van: ‘Hey, dat is vreemd of dat klopt niet!’ Stuur dan je mail naar info@girlscene.nl en dan proberen wij dit zo snel mogelijk op te lossen. Daarnaast horen wij ook erg graag via de mail wat jij van de nieuwe look vindt! Dus meiden: mailen maar!

Tot morgen ladies!

Liefs, de meiden van de redactie