Lifestyle

Je bent niet de enige die..

Elk jaar weer heb je een lijstje met voornemens voor het hele jaar: meer sporten, gezonder leven, minder geld uitgeven en hogere cijfers halen. Maar op vakantie? Dan kun je je ineens niet meer herinneren wat er nu precies op dat lijstje stond.. Maar, schaam je niet, want..

Je bent namelijk niet de enige die…

… altijd net haar mooiste outfit aan heeft als het buiten heel hard regent.

… tot de ontdekking komt dat je dat shirtje die je vorige week hebt gekocht eigenlijk al in je kast hebt hangen (bijna identiek) bij het graven in je kledingkast. Oepsie!

awkward moment

… nog urenlang boos kan zijn op haar vriendje, omdat hij dat meisje een vraag stelde. Pff!

… heel hard Queen opzet als je gaat poetsen ‘I want to break freeeeee!’

… uren naar haar vriendje kan kijken als hij slaapt. Creepy!

… tien potjes en sticks lippenbalsem in haar tas heeft, maar als je lippen echt super droog zijn, kun je er nooit een vinden. Zucht, hopeloos!

mean girls

… sommige films al 100x gezien hebt (lees: Mean Girls) en er nog steeds zin in krijgt om het te kijken zodra je eraan denkt.

… minimaal tien minuten kan twijfelen of je vandaag met de blauwe pen gaat schrijven of de zwarte? Het leven is moeilijk!

… te ziek is om naar school te gaan, maar zeker niet te ziek om met warme chocomel, koekjes en nog meer rotzooi de hele dag Gossip Girl te kijken. Van al dat eten door elkaar wordt je vanzelf wel misselijk 😉

… zichzelf erop betrapt dat je dingen zegt zonder erover na te denken. Hello miss flapuit!

awkward moment

… bij wijze van schreeuwt bij het zien van een baby puppy, paardje of katje. Schattuuuug!

… houdt van plantjes, maar ze onderhouden? Ho maar!

Komt dit jou bekend voor? En weet jij nog een leuke ‘Je bent niet de enige die…’? Stuur deze dan naar stage@girlscene.nl o.v.v. ‘Je bent niet de enige die’ en maak kans op een goed gevulde goodiebag!

Bron beeld: Weheartit

Door: Jitske