Lifestyle

Geen zorgen over je zorgverzekering

Als je nog geen achttien bent, dan heb jij er nog niet mee te maken. Misschien niet het leukste onderwerp om mee bezig te zijn, maar wel heel belangrijk. Want als het over je gezondheid gaat, dan wil je je daar geen zorgen om hoeven maken. Met de juiste zorgverzekering betaal je voor zorg die bij jou past. Ben jij benieuwd naar een geschikte zorgverzekering? Lees dan snel verder…

Een zorgverzekering is niet goedkoop. We betalen maandelijks een flink bedrag, maar we weten vaak helemaal niet waar dat nou voor bedoeld is. Eigenlijk weten we sowieso erg weinig over onze zorgverzekering. Wist jij dat je vaak voor zorg betaalt, die je helemaal niet nodig hebt? Zo kan het zijn dat je betaalt voor kraamzorg, terwijl je geen kinderwens hebt.

Zonde, vindt ook VGZ. Zij hebben Bewuzt ontwikkeld, een zorgverzekering waarbij je alleen betaalt voor de zorg die je nodig hebt. Je kunt zelf bepalen waarvoor je je aanvullend wil verzekeren. Ben jij een fanatieke sporter? Dan is het verstandig om Bewuzt Fysio af te sluiten. Een paar reizen op de planning? Dan is Bewuzt Zorg Buitenland iets voor jou. Daarbij kun je nog zelf beslissen of je 9 of 19 behandelingen vergoed wil krijgen.

De aanvullende opties zorgen er niet alleen voor dat je voor zorg betaalt die jij nodig hebt en je voordeliger uit bent, maar je als je meerdere opties afsluit krijg je ook nog eens stapelkorting. Door zelf te bepalen welke zorg bij jou past bespaar je dus veel geld.

Heel fijn dat je nu je eigen zorg kunt uitkiezen, maar wat als je het afgelopen jaar toch niet naar de fysio bent geweest? Dan heb je toch alsnog voor zorg betaald die je niet nodig hebt? Geen probleem, bij Bewuzt heb je recht op No-claimkorting. Je krijgt dan het volgende jaar korting op je premie. 

Bewuzt is dus een nieuwe zorgverzekeraar, speciaal voor mensen die zelf willen bepalen waarvoor ze willen betalen. En daardoor ben je ook nog eens veel minder geld kwijt! 

Voor meer informatie kijk je op de site: www.bewuzt.nl.

Wat vind jij fijne zorgverzekering?

Bron beeld: weheartit