Fashion

H&M voorjaarscollectie!

Onlangs werd Girlscene uitgenodigd op het H&M perskantoor om de nieuwe voorjaarscollectie te bewonderen. Het moois vloog ons om de oren. De nadruk ligt dit voorjaar -jawel, het voorjaar duurt nog even- op details: rokken versierd met kwastjes en franjes, jurken en leggings met leuke patronen en leren jacks die zijn bewerkt. Ben je benieuwd? Kijk maar mee!

De bohemian stijl van de 21e eeuw kenmerkt de garderobe dit voorjaar bij H&M. De kleding heeft een sportieve en comfortabele uitstraling, in combinatie met opvallende versieringen. De kledingstukken kunnen op verschillende manieren gedragen worden.

Het silhouet is sportief met oversized draperingen. De kleuren zijn dit voorjaar neutraal en zongebleekte nuances in geel, oranje, grijs en groen en felrode accenten. De materialen zijn vooral katoen, linnen, leer, zijden, hennep en denim.

De key items dit seizoen zijn de sweater met decoraties, het volumineuze blouse, de rok versierd met kwastjes, het bewerkte leren jack en een broek met wijde pijpen. De key accessoires zijn oorhangers met kwastjes, bedelarmbanden, sjaals met print, cowboylaarzen, espadrilles en sandalen met opvallende gespen.

hm

hm

hm

hm

hm

hm

hm

hm

hm

hm

hm

hm

hm

hm

hm

hm

jas

jas

hm

hm

hm

hm

hm

hm

hm

hm

hm

hm

hm

hm

hm

hm

Wat vind jij van de nieuwe collectie?

Door: Emma