Beauty

Nonchalante kapsels

Helemaal hot: losse, nonchalante kapsels die er natuurlijk uitzien. Dus geen roze haar of opgestoken kapsels. Let it loose & wavy! Girlscene vertelt je hoe je de leukste nonchalante kapsels kan maken.

Het zit tussen krullen en slag in, dit kapsel. Prachtig voor deze zomer: het staat (bijna) iedereen en het is erg makkelijk om te maken bij jezelf.. Maak voor deze look een rommelige scheiding (niet hartstikke recht) door je hoofd op de  kop te houden, met je handen door je haar te ‘woelen’ en dan weer rechtop te gaan staan. Trek het met je vingers een beetje recht et voilà: je rommelige scheiding is born.
De krullen kan je maken met een stijltang of krultang: wikkel je lokken er ‘scheef’ omheen en trek je tang er weer uit. Je kan het nog iets nonchalanter maken dan op de foto door na het gebruiken van de tang  je vingers door de krullen te halen. Spray voordat je met de tang aan de slag gaat een beetje heat-protector in je haar en finish het na het krullen met een haarlak. Klaar is je tres noncha look!

Göt2B heat protector spray, ca. €5,-

Elnett hairspray, €5,03

Slag kan altijd en zeker in de zomer. Het is heel makkelijk om te creëren en het blijft lang mooi zitten. Het grote voordeel bij deze look is dat je je haar niet hoeft te föhnen waardoor je je haar minder beschadigt. Je haar heeft al zoveel te verduren in de zomer! En dan die nonchalante look hè..
Wat je moet doen voor bovenstaand kapsel: was je haar, kam het uit en doe een mousse in je haar speciaal voor krullen (niet teveel! Een bolletje ter grootte van een kleine mandarijn is genoeg). Maak nu een rommelige knot en laat het drogen. Haal als je haar helemaal droog is het elastiekje eruit en je haar is mooi rommelig en wavy.

Fructis Pump Up Mousse, €5,55

Heb je van jezelf grote krullen en volume? Be happy en ga het niet tegenwerken door het te stijlen (vooral niet in de zomer). Doe er wat serum in om je krullen extra te laten glanzen en jouw look is klaar. Heb je wel slag, maar geen krullen? Pak dan je krultang erbij en krul hier en daar een streng haar, de ene streng strakker dan de andere. 

John Frieda Frizz-Ease Hair Serum, €12,50

door onze redactrice Cynthia