Beauty

Oscar Blandi haarverfpen

Er komen steeds weer nieuwe, verrassende producten op de markt in beautyland… Mijn oog viel op een soort ‘haarverfpen’ van beautymerk Oscar Blandi. Hoe handig is dat?

Ken je dat, die irritante uitgroei tussen twee verfbeurten door? Het is bijna onmogelijk om áltijd uitgroei-vrij te zijn wanneer je je haar verft. Nu is er dus de Oscar Blandi Pronto Colore Root Touch-Up & Highlighting Pen. Deze pen kan je gebruiken om je uitgroei bij te kleuren. Het bedekt grijze haren perfect (al heb jij die nog niet J) en geeft een mooie, natuurlijke kleur. En: wanneer je je haar wast met shampoo, spoel je het er zo weer uit! Het is wel waterproof, dus je hoeft niet bang te zijn voor een regenbuitje.

De pen heeft een handige kwast-applicator. Je kan dus de pen zo in je tas doen en onderweg je uitgroei bijwerken. Hoe handig is dat?

De Oscar Blandi pen is te koop bij Sephora, alleen nog niet in Nederland. In de VS kost ‘ie $23. Hij is verkrijgbaar in 5 kleuren: neutral Brown, beige blonde, light golden blonde, dark Brown/black en warm reddish Brown.

door onze redactrice Cynthia