Beauty

Word John Frieda Club member!

Ik spotte van de week iets leuks! Je kunt gratis lid worden van de John Frieda Elite Members Club en daardoor een heleboel leuke dingen krijgen.

Je maakt allereerst een profiel aan, waarin je informatie geeft over je haar. Dit is informatie over wat voor haartextuur je hebt, welke haarkleur en wat je het meest belangrijk vindt. Wanneer je dit hebt ingevuld, heb je je eigen persoonlijke profiel en krijg je een paar keer per jaar een gepersonaliseerd pakketje thuisgestuurd. Je moet hierbij denken aan een pakketje met mini John Frieda producten en nog veel meer leuks!

Een ander voordeel is dat je korting op toegangskaarten voor feestjes en producten ontvangt. Verder maak je kans op een plaats op de gastenlijst voor fashionshows, filmpremières en exclusieve feesten. Je wordt op de hoogte gebracht van de laatste haartrends van topstylisten en nieuwste producten. Tenslotte maak je kans op een celebrity treatment in de John Frieda Salon in Londen. Enne, je hoeft er bijna niets voor te doen. Het enige is je gratis inschrijven voor de Members Club. Lid worden kan via www.johnfrieda.nl.

door Danique