Beauty

De Tweezerman virgin is bekeerd!

Ik beken: ik heb veel goede en vaak dure make-up (maar ook alleen omdat ik vaak testertjes krijgt toegestuurd…) maar ik moet bekennen dat ik mijn hele leven – nou ja, sinds ik een beetje ‘beauty conscious’ ben – een pincet van een euro gebruik. Ja, de allercheapste die ik bij de drogist kan vinden.

De Tweezerman lonkte al jaren, want: een exclusieve uitstraling én de constante verhalen eromheen dat het ‘de Rolls Royce onder pincetten is’. Van de YSL’s Touche Éclat beweerden ze dat ook en dat bleek waar te zijn. Dus na jaren van ignorance besloot ik me er toch maar aan te wagen. De Tweezerman.

Want nu was er een goede reden (of nouja, modemeisjes bedenken altijd wel een ‘goede’ reden om iets aan te schaffen). De Tweezerman kreeg er een klein zusje bij, namelijk de Brow Duo To Go. Eigenlijk tweelingzusjes dus.

In een heel klein (beglitterd) tasje zitten namelijk twee miniuitvoeringen van de beroemde pincet. Een ‘Point’ en een ‘Slant’ tweezer, om precies te zijn. Dat klinkt Tweezermanfans bekend in de oren, maar velen natuurlijk niet. Een korte uitleg: de Point is een puntige pincet waarmee je echt elk haartje, hoe kort nog ook, er uit kunt trekken. De Slant is een schuingesneden pincet die perfect is om heel veel haartjes er tegelijk uit te halen, dus voor het dagelijkse werk, zeg maar.

De twee pincetten zijn in een superklein formaat zodat je ze makkelijk mee kunt nemen, maar niet zo klein dat ze niet meer vast te pakken zijn (dat was eigenlijk mijn enige angst). In het minuscule tasje zit trouwens ook nog een spiegeltje verstopt, die je er heel handig uit kunt draaien.

De set kost € 29,95. Let wel: een normale Tweezerman pincet kost tegen de twintig euro, en nu krijg je er twee plus een tasje. Ben je nog goedkoper uit ook…