Fashion

Persoonlijk stijladvies van Dyanne

Dyanne Beekman kennen we natuurlijk als styliste, bijvoorbeeld van het programma Passion for Fashion van een tijdje terug. Ook heeft ze een eigen kledinglijn bij C&A. Enne, ze geeft nu ook persoonlijk stijladvies… via internet!

Het is heel simpel: je gaat naar deze site en vult negen vragen in; over je haar oogkleur, haarkleur, figuur en kledingstijl. Vervolgens geeft Dyanne je tips welke kleding je het beste kunt dragen. Ze houdt rekening met al jouw unieke eigenschappen en verschillende kleedmomenten (garderobe basics, werkkleding en kleding voor speciale gelegenheden, zoals een feestje).

Bij mij kwam er bijvoorbeeld dit uit:

Je bent een stijlvolle, slanke vrouw met een slanke taille, iets bredere heupen en slanke benen (ik heb niet echt brede heupen, maar dit figuur pastte het beste bij me). Benut je vrouwelijke vormen en accentueer je taille. Tops en vestjes met een V-hals zijn heel geschikt voor jouw figuur. Draag ook altijd getailleerde jasjes die goed passen. Aansluitende kleding laat je rondingen mooi zien en zorgt ervoor dat je taille de aandacht krijgt. Ideaal voor jouw figuur zijn broeken met rechte pijpen, blouses met stretch, jurken die het accent op decolleté en/ of taille leggen en colbertjes waarvan je de knoop direct onder de borsten sluit.
Je hebt een lichte tot lichtgetinte huid met donker haar. Ga voor rustige tinten die ondanks dat ze verschillend zijn toch bij elkaar passen. Bijvoorbeeld, grijs, groen, blauw, paars, taupe en natuurlijk zwart.