Beauty

Haarproducten van Hairmission

Tijdens de beautybeurs Beauty Brands United lanceerde haarmerk Hairmission een nieuwe lijn, genaamd ‘Roverhair’. Maar wat en wie is precies Hairmission?

Hairmission is een zeer complete haarverzorgings-, stylings- en finishinglijn met producten uit Italië.

De nieuwe lijn is speels, vrolijk qua kleuren en zeker de moeite waard om uit te proberen. De collectie bestaat uit vijf verschillende lijnen: ‘Power Addict’, ‘Color Saver’, ‘Volumizing’, ‘So Sleek’ en ‘Be Side’.

Als eerste ‘Power Addict’, deze lijn bestaat uit producten die het beschadigd haar helpen te herstellen en te verzorgen. Dit doe je aan de hand van het vijf-stappen-systeem:

1) Allereerst je haren wassen met shampoo Addict (€ 14,95)
2) Vervolgens breng je het masker aan dat het haar glad maakt. Voor optimaal resultaat moet je het masker goed laten intrekken, ongeveer 5 tot 10 minuten. (€ 13,95)
3) Moisture Addict maakt het haar elastisch, glanzend en zacht. Daarnaast werkt het ook nog eens vochtregulerend. (€ 13,95)
4) Delicate Addict is een crème voor alledaags gebruik. (€ 16,75)
5) En als laatst kun je eventueel shine Addict gebruiken voor extra glans en hydratatie. (€ 19,50)

‘Color Saver’ spreekt eigenlijk al voor zich, de letterlijke vertaling: behoud van de kleur. Deze lijn is perfect voor de nabehandeling van het verven van je haar. Bestaande uit een shampoo(€ 14,95), conditioner (€ 13,95), olie ampullen (€ 24,95) en een spray (€ 20,50).

‘Volumizing’ geeft het haar een extra volumeboost. Dat komt door het extra gist wat is toegevoegd. Ideaal voor mensen met fijn en dun haar. Deze lijn bestaat uit een shampoo (€ 14,95), spray (v.a. € 13,95), mousse (€ 17,75) en een body extender (€ 13,95, dit is een vloeistof die ervoor zorgt dat je haar in model blijft zitten).

‘So Sleek’ is speciaal voor krullend/kroeshaar dat je wilt stijlen of gewoon wilt verzorgen. Bestaande uit een shampoo (€ 14,95), conditioner (€13,95), beschermende olie tegen föhnen en stijlen (€ 18,95), een voedende en vochtinbrengende crème (€ 14,50).

Hairmission komt naast de haarverzorgingsproducten ook met een infrarood tang. Het lijkt op een gewone stijltang, maar dat is het niet. De tang wordt niet heet en hersteld door middel van infrarood de dode haarpunten. Geweldig toch!? Maar of het waar is is nog maar de vraag, aangezien we het nog niet getest hebben. Ik ben in ieder geval wel erg benieuwd!

‘Be Side’ is voor elk haartype perfect. De producten geven het haar een extra volumeboost, bescherming, glans en behoud van coupe. Deze lijn bestaat uit de volgende producten:

-          Vertical Fix Ultra Strong Lacca (€ 19,95)
-          Fix Me Up Lacca (€ 18,50)
-          Mousse Volume Maxxy (€ 16,95)
-          Mousse Creative Boost (€ 16,95)
-          Stars Shine (€ 14,95)
-          Pump The Shine (€ 19,95)
-          Eco Star Shine (€ 14,95)
-          Anatomik Shape (€ 14,95)
-          Little Genius Power Jam (€ 18,50)
-          Groove Hard Shape (€ 14,95)
-          Wax Shine Freak (€ 14,95)
-          Paste Hard Matt (€ 14,95)
-          Raw Gum Flexible (€ 14,95)

Bovenstaande producten zijn o.a. bij de volgende kappers verkrijgbaar: Coby’s Hair and Nail Fashion in Geldrop, kapsalon Willem in Den Haag, Rizal in Den Haag, Hairbizznizz in Den Haag, Haircare in Eersel, Coupe Tif in Heereveen, kapsalon Timme in Leeuwarden, Hairmoments in Best, Enjee kappers in Leunen, E en M in Sittard, kapsalon Wigbert in Weert, Hij en Zij in Zaltbommel, Happy Hair in Reusel en Elles & Mano in Geleen.

door Danique