Beauty

Nieuwe haarborstel van Braun

Is jouw haar slap, pluizig, statisch en mist het z’n glans? Dan heeft Braun de juiste oplossing! Met de Satin Hair IONtec Brush biedt Braun een borstel die jouw haar goed handelbaar, gezond en glanzend houdt.

De Satin Hair IONtec Brush is de nieuwste aanwinst van Braun. De borstel is gebaseerd op de ionen-technologie, die het haar een mooie zachtheid en glans geeft. Door met deze borstel je haar te borstelen wordt het weer mooi glad, anti-statisch en je krijgt meteen lekker veel glans!

Dat klinkt goed! Maar hoe werkt deze borstel?
De brush werkt op basis van ionen. Met een druk op de knop, die op de borstel zit, laat de borstel negatief geladen deeltjes los op jet haar, waardoor de positief geladen deeltjes (die je haar statisch maken) worden geneutraliseerd. Zo wordt het haar glad en zacht.

Op de redactie hebben wij deze borstel getest…
De borstel ziet er mooi en strak uit. Als je het knopje omhoog drukt wordt een gedeelte van de borstel groen. In de borstel zitten twee batterijen maar hij is daardoor niet zwaar.
De borstel hebben we getest bij verschillende meiden. Het haar wordt inderdaad zachter maar bij bijna iedereen wordt het haar juist statisch! Terwijl dat juist de borstel moet voorkomen. Erg jammer dus…

De borstel is de laatste nieuwkomer van de Satin Hair IONtec-serie van Braun. De collectie bestaat verder uit een straightener, curler, dryer, colour straightener, colour curler en colour dryer.

De brush is nu verkrijgbaar in diverse winkels. De verkoopprijs ligt op €49.99.

door Quirine