Beauty

Mooie steiltangen

We willen niet alleen mooi haar maar ook mooie styling tools. En daarom willen we natuurlijk ook allemaal een hippe steiltang! Ik heb een aantal leuke straighteners voor je op een rijtje gezet…

-

De SalonStraight Sonic straightener  (€58,49) van Philips ziet er superstrak uit. Hij is hypermodern en heeft een hele handige functie namelijk de automatische uitschakelfunctie. Als je de stijltang per ongeluk aan laat staan, wordt deze na een uur automatisch uitgeschakeld. Wel zo fijn voor je gemoedsrust toch?

steiltang

De Babyliss ST95E straightener (€89,99) beschikt over een stoomfunctie. Stoom ontkrult het haar met zorg en is geschikt voor breekbaar of beschadigd haar. De stijltang van Babyliss werkt met stoom en een keramische plaat waardoor je gemakkelijk je haar perfect kunt stijlen.

steiltang

De Severin LS0680 (€29,99) is een 6-in-1 haarstyling set en kun je op zes verschillende manieren gebruiken. Zo kun je naast je haar stijlen ook je haar op allerlei manieren krullen. Erg handig, en hij ziet er ook nog eens super leuk uit door zijn kleurtjes!

steiltang

De straightener Rowenta (€59,99) ziet er erg chic uit. De stijltang is voorzien van keramische platen en heef een geïntegreerde antistatische functie. De ionisator geeft negatieve ionen af, die de statische elektriciteit het haar neutraliseren. Oftewel, geen statisch haar meer.. Hoe fijn!

steiltang

De Simply Salon Straight van Philips (€24,99) is eenvoudig in gebruik. Hij heeft keramisch gecoate platen en een compact design. Hij is goed op te bergen (21,cm lang) en is in slechts 60 seconden opgewarmd.

steiltang

De Chi Pink Iron (€99,95) is mijn absolute favoriet. Lekker knalroze! CHI maakt kwalitatief zeer goede stijltangen en de straighteners zijn volledig keramisch. Sommige andere stijltangen hebben namelijk vaak alleen keramische platen of een keramisch laagje. Deze tang produceert negatieve ionen en zorgt ervoor dat het haar niet statisch wordt. Ook zorgt het voor behoudt van de haarkleur. Daarnaast is de Chi Pink Iron in slechts 10 seconden opgewarmd en krijg je er een jaar lang garantie op.

Welke vind jij het leukste?

Door Anne van Laarhoven