Beauty

John Frieda: Precision Foam Colour

Haarverf in een mousse, dat is de nieuwe innovatie van John Frieda. Nooit meer gezeur met thuis je haren verven, met deze mousse kun je het helemaal zelf doen!

John Frieda staat al jaren aan de top van de haarbranche. Met hun shampoo en conditioner lijn voor elke haarkleur hadden ze een dikke hit. Ook de andere verzorgingsproducten van John Frieda, bijvoorbeeld de Frizz-Ease, zijn heel fijn voor je haar. En als je ziet dat je producten gekopieerd worden door goedkopere merken, dan weet je dat je een topproduct hebt geleverd.

Het nieuwste product is de Precision Foam Colour, een haarverf in een mousse variant. Net als shampoo verdeel je het makkelijk over je haar en gaat het lekker schuimen. Volgens John Frieda komt het op deze manier op alle plekken van je haar, zelfs op de moeilijk te bereiken plekken. Wel zo handig dat je het nu zelf kan doen, hoef je je vriendinnen, je moeder of je zus er niet meer mee lastig te vallen. Geen gedoe met kwastjes in je nek, spiegels, et cetera…

Nieuwe haarverf van John Frieda

Nieuwe haarverf van John Frieda

Nieuwe haarverf van John Frieda

Er zijn 20 verschillende kleuren en de verf kost €16,49. Hiervoor krijg je een ontwikkelingsvloeistof, de kleuring, een conditioner, een foamer en professionele salon handschoenen. Je koopt de verf bij de drogist.

Ga jij deze nieuwe manier van verven uitproberen?

Door Marit