Beauty

4 gevlochten kapsels

Ben jij ook zo’n fan van gevlochten haar, maar wil je een keer iets anders dan gewoon een simpel vlechtje langs je gezicht. Hier zijn vier manieren om je haar in te vlechten. Een paar keer oefenen en voila.. je hebt een fashionable kapsel.

braid

De vlecht naar achter

Heb je lang haar en word je er gek van dat het in je gezicht hangt? Probeer dan deze manier van invlechten, a la Diane Kruger, van de zijkanten naar achter. Met deze vlecht is het haar uit je gezicht en het ziet het er ook nog eens leuk uit.

braid

Kleine vlechtjes

Neem 3 of 4 kleine vlechthaarbandjes om deze look te creëren. Als je heel lang haar hebt, kan het natuurlijk ook met je eigen haar. Ziet er super uit!

braid

Dikke haarbandvlecht

Heb jij dik haar met een eigen wil en zit het alleen maar in de weg? Maak dan een vlecht met je hele haar en rol deze als een haarband om je hoofd heen. Ziet er leuk uit en je bent van dat hangende haar af.

braid

Dubbele haarband

Als je goed in invlechten bent, is dit een hele mooie manier om te vlechten. Een vlecht aan de voorkant van je haar en net daar iets achter nog een vlecht. Een dubbele ingevlochten haarband ziet er heel mooi uit, zoals hier bij Jessica Alba.

Hoe vlecht jij je haar?

Door Myrre