Beauty

Haarproduct: Styling Powder

Heb jij gehoord van styling powder voor het haar? Het woord zegt het eigenlijk al, het is poeder om mee te stylen. Super easy om snel een mooie coupe te creëren!

Hoe werkt het?
Je schudt een beetje poeder in je handpalm en wrijft je handen tegen elkaar tot het poeder onzichtbaar wordt. Dan verdeel je de poeder in droog haar, met name bij de haaraanzet. Je kunt de poeder ook direct op het haar aanbrengen en daarna met je vingers je look in model brengen. Ook kun je extra structuur creëren door je vingertoppen nat te maken om enkele lokken te stylen.

Het styling poeder wordt helemaal onzichtbaar. Je hoeft niet bang te zijn dat anderen poeder in je haar zien zitten. Ook zijn er verschillende soorten styling powders, zowel voor mannen als vrouwen, zo kun je met de poeders een mat effect creëren, of juist extreem veel volume.

Styling powder

Styling powder

Schwarzkopf heeft momenteel twee styling powders: Taft Rough & Tough Styling Powder (voor structuur en een mat effect) prijs, € 5,99 – got2b POWDER’ful Volumizing Styling Powder (voor lekker veel volume) prijs, € 6,49.

Wil jij één van deze poeders een keertje uitproberen? Styling powder is verkrijgbaar bij gespecialiseerde kapsalons, maar vanaf nu ook gemakkelijk te vinden in de schappen van de supermarkt en bij de drogist.

Styling powder

Naast favoriete haarproducten als haarlak, serums, gel, wax en mousse kunnen we tegenwoordig dus ook styling powder aan ons goedgevulde badkamerplankje toevoegen! Ontdek de nieuwe styling powder en je zult versteld staan!

Style jij je haar? Zo ja, wat is jouw favoriete styling product?

Door Marjolein